Aankomende Trend zal 100x de groei in bepaalde activa stimuleren – Crypto Influencer

Lark Davis, een Bitcoin maximalist en crypto gigantische fanaat in het algemeen, heeft onlangs naar zijn mening onthuld dat het komende evenement in de crypto markt de neiging heeft om te paaien een whooping opleving van ongeveer 10.000% of 100x groei in sommige bepaalde activa.

Volgens Davis, groeit de crypto ruimte geleidelijk aan uitgebreid voorbij het gepassioneerde DeFi platform, en het is bereid om nieuwe en lucratieve mogelijkheden te bieden aan iedereen en de rest van de wereld.

In een poging om zijn punt verder te benadrukken, zegt Davis, die ook een crypto-investeerder is, dat niet-fungibele penningen (NTF) een van de innovaties van de sectoren is die momenteel de aandacht van de investeerders trekken, en dat ze verder kunnen gaan, omdat de deposanten er zoveel belangstelling voor lijken te hebben.

In zijn woorden zijn niet-fungibele penningen onnavolgbare penningen, die een specifiek goed vertegenwoordigen.

Davis maakte de bewering in een YouTube-video, waaruit blijkt dat aangezien een NFT een speciaal teken is, en als dit idee wordt geïmporteerd in het blockchain-platform, is de kans groot dat het een certificaat van digitale authenticiteit zal verdienen dat aan de ketting kan worden geverifieerd.

De crypto-onderzoeker onthulde dat niet-schimmelende penningen een breed scala aan use cases beschikbaar stellen voor belanghebbenden, waaronder in-game items; virtuele landerijen, huiden, verzamelobjecten zoals virtuele huisdieren en dekken en rechten op digitale kunst.

Naast het investeren in de gebieden van virtuele gaming en kunst, Davis heeft een droom dat NTF (non-fungible tokens) kan worden uitgebreid voor praktisch gebruik in verzekeringen, royalty’s en een groot aantal zakelijke oplossingen bedrijven die het token van facturen om leningen uit te breiden met zich meebrengen.

https://www.youtube.com/channel/UCl2oCaw8hdR_kbqyqd2klIA

Bovendien benadrukt crypto-invloedster Davis dat investeerders die van plan zijn zich bij de blokketenmarkt aan te sluiten, zo veel mogelijk moeten volharden en ook niet-fungibele penningen moeten aanschaffen; dit zal voor hen een kans zijn om nuttige verbeteringen aan te brengen.

Wat je moet weten over niet-fungibele munten

Terwijl het crypto-ruimte gedoe over Bitcoin en andere Altcoins, wint een nieuw type digitaal product geleidelijk aan terrein in de markt, namelijk; niet-fungibele token (NTF).

NTF wordt momenteel geprononceerd als de toekomst van de gamingindustrie, de kunstindustrie, en zelfs in sommige gevallen, de vastgoedsector. Dit komt omdat de wereld snel vooruitgaat en wegdrijft van papiergeld, vandaar dat supporters van mening zijn dat er veel use cases zijn voor NTF’s, collectibles uit het verleden.

Cryptokitties, een blokketen-gedreven ecosysteem waar spelers, naar believen, digitale katten vergaren en fokken, is een vroege uitvinder van niet-fungibele lopers.

Niet-fungibele penningen bieden unieke eigenschappen waardoor ze zich onderscheiden van andere digitale middelen.

Meestal worden andere lopers, die toevallig vervangbaar zijn, gebouwd met behulp van een standaard die ERC-20 wordt genoemd, terwijl niet-fungibele lopers voldoen aan de ERC-721-norm.

Het is belangrijk op te merken dat fungibele lopers weliswaar afneembaar zijn, maar dat niet-fungibele lopers niet verdeeld kunnen worden. Ze worden eerder als één geheel gekocht en gekocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *