Barstool Sports President onthult hoeveel Cryptocurrency hij bezit…

In het kort zei Barstool Sports Dave Portnoy onlangs dat hij zijn Bitcoin had verkocht. Nu heeft hij duidelijk gemaakt hoeveel crypto hij nog heeft.

Portnoy noemde Bitcoin vergelijkbaar met een Ponzi-regeling waarbij oudere deelnemers meer geld gaan verdienen.

Maar Portnoy is nog niet klaar met crypto.

Dave Portnoy, de oprichter van sportblog Barstool Sports, onthulde gisteren op een podcast de omvang van zijn crypto holding-en noemde de sector als een “grote Ponzi regeling.”

De multi-miljonair genoot van een pompeuze entree in de crypto-markt in augustus – nauwelijks een week voordat hij klaagde dat de volatiliteit te groot was voor de maag. Hij kondigde toen aan dat hij al zijn Bitcoin had verkocht. Maar hield hij zich vast aan een paar jonge altcoins?

“Ik heb niets in crypto op dit moment. Wat ik het meest mis is de memes,” vertelde Portnoy crypto-investeerder Anthony Pompliano op ‘The Pomp Podcast.” Portnoy bevestigde dat hij op een gegeven moment meer dan 1 miljoen dollar aan Bitcoin in handen had, maar uiteindelijk verkocht hij alles.

“Het is maar één groot Ponzi-schema… Je stapt in, en je hoeft alleen niet degene te zijn die de tas vasthoudt,” zei Portnoy. “Het is niet anders dan de aandelenmarkt. Iedereen pompt zijn eigen munt.”

Maar Bitcoin-stier Pompliano moest niet worden afgeschrikt. Hij ging de twijfels van Portnoy tegen door uit te leggen wat volgens hem de sterke punten van Bitcoin zijn.

“Bitcoin is sterker dan wat dan ook ter wereld. Geen overheid, niemand kan het hacken omdat het het sterkste computernetwerk ter wereld is. Het heeft meer rekenkracht dan wat dan ook,” zei Pompliano.

Pompliano stelde voor dat Portnoy zou kunnen investeren en cryptocurrency voor de lange termijn zou kunnen houden in plaats van het actief te bekijken als een eenmalige aankoop waarbij de volatiliteit zou kunnen worden gemolken voor de winst.

Zijn argumenten hebben misschien gewerkt, tot op zekere hoogte. De mediamagnaat beloofde dat hij terug zou keren naar de crypto-markt, maar zonder een bepaalde tijdlijn.

Maar tot die tijd blijft hij bij de voorraden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *