Bitcoin (BTC) komt aan op TRON

Luister naar dit artikel download

De CEO van de TRON Foundation, Justin Sun, deelde gisteravond het nieuws van een partnerschap met BitGo om Bitcoin (BTC) naar de TRON-blokketen te brengen.

Volgens het nieuws is dit een systeem dat het mogelijk maakt om wBTC op de TRON-blokketen te hebben.

In de toekomst wordt verwacht dat ook METH zal aankomen, dus zelfs de troef van de Ethereum-blokketen, waardoor de mogelijkheid ontstaat om meer activa van andere blokkades in één te hebben.

BitGo zal optreden als een bewaarbedrijf, wat betekent dat gebruikers moeten vertrouwen op hun service.

Het bedrijf is gereguleerd door de Amerikaanse wet, dus gebruikers zullen waarschijnlijk niet al te veel problemen hebben met de exploitatie van dit soort activa.

Het systeem bestaat uit een 1-op-1 pen en de creatie van TRC-20 penningen op de TRON-blokketen die de levering van Bitcoin effectief zullen nabootsen.

Dit is in wezen een oplossing die sterk lijkt op de traditionele wBTC of pBTC die op de etherische blokketen te vinden is.

DeFi op de TRON-blokketen

Er zij aan herinnerd dat dit soort activa, ook wel de poging om BTC op de TRON-blokketen te brengen, werd voorgesteld tijdens de TRON 4.0-conferentie, waar verschillende nieuwe functies werden geïntroduceerd, waaronder de beroemde JustSwap die het mogelijk maakt om elk penning op basis van de TRON-blokketen te verhandelen.

Het evenement markeerde een sterke impuls voor gedecentraliseerde financieringsprojecten (DeFi), de ware mantra van het hele jaar 2020. Een sector die nog ontbrak op deze blokketen, maar sindsdien zijn er grote stappen gezet, bijvoorbeeld door de lancering van de decentrale stablecoin USDJ.

Op dit punt is het de bedoeling om verder te gaan in de richting van DeFi, om belangrijke troeven in te brengen in deze blokketen, om de adoptie van TRON nog verder te stimuleren.

Bitcoin op Tron nog steeds zonder reden

Het is echter de moeite waard om te overwegen dat, hoewel het waar is dat deze middelen op Tron zullen staan, er nog steeds een gebrek aan doel is voor het gebruik van deze penningen.

Zo wordt wBTC bijvoorbeeld gebruikt in uitleenplatforms, maar die zijn er nog niet op Tron. Bovendien is het niet bekend wanneer of of deze nieuwe activa kunnen worden gebruikt als onderpand voor de USDJ stablecoin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *