Bitcoin- en etherische houders Instellen om toegang te krijgen tot het groeiende DeFi-ecosysteem van TRON met behulp van BTC

Advertentie

Groeiend DeFi-platform Tron is een strategisch partnerschap aangegaan met het institutionele digitale vermogensbeheerplatform BitGo om de groei van zijn DeFi-ruimte te versterken. Het partnership zal twee grote DeFi-cryptocurrencies, Wrapped BTC (WBTC) en Wrapped Ether, naar het Tron-ecosysteem brengen.

Tegelijkertijd zal het Wrapped Bitcoin- en Wrapped Ether-gebruikers in staat stellen om andere use cases voor BTC/ETH te onderzoeken, zoals onderpand voor stablecoins, leningen op decentrale beurzen (DEX’s), betalingen, en flexibele slimme contracten binnen het TRON-ecosysteem.

Terwijl WBTC een bestaande gemerkte Bitcoin in DeFi is die gekoppeld is aan Bitcoin, is WETH een nieuwe toevoeging die gekoppeld zal worden aan Ethereum. Het BTC en Ether waaraan deze penningen gekoppeld zijn, zullen in bewaring worden gegeven door BitGo, waardoor BTC- en ETH-houders op het Ethereum DeFi toegang krijgen tot de vele voordelen van DeFi, zoals snelle transacties en lage tarieven op het Tron-netwerk. Justin Sun, de oprichter van Tron, zei over het partnerschap:

“We zijn verheugd om het DeFi-potentieel van TRON uit te breiden door samen te werken met de marktleider BitGo om integrale ketenoverschrijdende oplossingen zoals Wrapped Bitcoin (WBTC) en Wrapped Ether naar TRON te brengen. Iedereen kan nu zijn BTC/ETH gebruiken om te genieten van alle voordelen van het TRON DeFi-ecosysteem zonder de hoge gaskosten op Ethereum! JustSwap, een Uniswap-achtige dienst op TRON, heeft sinds zijn start 100 miljoen dollar aan volumes binnen 24 uur bereikt en vertegenwoordigt het sterke en groeiende DeFi-ecosysteem van TRON”.

Tron is een van de snelst groeiende blokketenplatformen ter wereld. Het deelt overeenkomsten met Ethereum zoals het bouwen van slimme contracten en dApps. Door de groeiende DeFi use cases op het netwerk, is BitGo akkoord gegaan met deze alliantie die naast het geven van toegang tot de DeFi-voordelen aan Tron-gebruikers ook de merchants de mogelijkheid biedt om WBTC en WETH van BTC/ETH in BitGo’s bewaring te nemen. BitGo-gebruikers kunnen nu hun BTC op Tron munten, wat een belangrijke verbetering is voor het ecosysteem.

“Sinds de lancering van het WBTC in 2019 heeft BitGo een enorme groei doorgemaakt op Ethereum in combinatie met de opmerkelijke opkomst van de DeFi-activiteit. Onze nieuwe strategische alliantie met TRON creëert nog meer mogelijkheden voor gebruikers om uit te breiden naar andere ketens en hun BTC op het TRON dApp-ecosysteem te symboliseren, en dit tegen een lagere kostprijs en een hogere snelheid”, aldus BitGo CEO Mike Belshe.

Advertentie

Door de samenwerking met BitGo draagt Tron bij aan de groei van DeFi, die elke dag meer investeerders aantrekt. Het is ook een belangrijke bijdrage aan de gehele crypto-industrie die de komende jaren tot groei zou kunnen leiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *