Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC/USD Gezichten Afwijzing bij $10.400, Risico’s Sterke daling tot $9.300

Bitcoin (BTC) Prijsvoorspelling – 24 september 2020

Bitcoin maakt een geleidelijke neerwaartse beweging. Op 21 september daalt de munt naar $10.321 Low. Het corrigeerde naar boven en bereikte een hoogte van $10.600. Na het opnieuw testen van de recente high, daalde het naar $10.152 low. In een notendop, Bitcoin maakt lagere hoogtes en lagere laagtes.

Weerstandsniveaus: $10.000, $11, 000, $12.000

Steunniveaus: $7.000, $6.000, $5.000

Na de afwijzing bij de 11.000 dollar weerstand, is de verkoopdruk aan de gang. Gisteren is BTC/USD gedaald naar $10.152 en het is naar boven bijgesteld. Na de ineenstorting op 21 september is de BTC-prijs in een dalend patroon terechtgekomen. De prijs stijgt om de $10.400 of $10.500 hoog opnieuw te testen of te breken. De munt zal het vorige dieptepunt van $9.800 opnieuw bekijken als de huidige beweging de afwijzing op de recente hoogte onder ogen ziet.

Uiteindelijk, als de $9.800 wordt doorbroken, zal de neerwaartse trend worden hervat. De crypto zal vallen en een ander dieptepunt van $9.300 bereiken. Omgekeerd, als de prijs daalt tot het vorige dieptepunt en weer opleeft, is het een signaal van een bullish hervatting. Ondertussen ligt BTC onder de 50% van de dagelijkse stochastische koers. Het geeft aan dat de munt in een bearish momentum is.

Institutionele beleggers zijn van plan om de Dip te kopen op elke Bitcoin-prijs

Een crypto-activaverzekeraar, Evertas, onderzocht 50 institutionele beleggers die graag in Bitcoin willen investeren. De deelnemers geloven dat de regelgeving voor de crypto-markt in de toekomst zal verbeteren en duidelijker zal worden. Ook geloven ze dat de markt uiteindelijk groter zal worden en een betere liquiditeit zal bieden, een kwaliteit die de meeste institutionele beleggers nodig hebben.

Uit het onderzoek blijkt dat de institutionele beleggers van plan zijn om hun belangen in Bitcoin en andere digitale activa in de toekomst aanzienlijk te vergroten. Het onderzoek is gericht op beleggers die meer dan 78 miljard dollar aan vermogen beheren in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Een opvallende reactie is dat 26% van de deelnemers van mening is dat pensioenfondsen, verzekeraars, familiekantoren en staatsinvesteringsfondsen hebben aangegeven hun aandeel in cryptomunten te verhogen.

In dezelfde geest gelooft 32% van de mensen dat hedgefondsen hun cryptobezit aanzienlijk zullen vergroten. Uit het onderzoek is gebleken dat er obstakels zijn op de weg naar cryptodiensten. Veel deelnemers maken zich zorgen over het gebrek aan verzekering voor digitale activa, terwijl anderen zich zorgen maken over de kwaliteit van de bewaardiensten, de handelsdesks, de rapporteringsfaciliteiten en de procedures van andere bedrijven die in de sector werken.

Ondertussen schommelt de Bitcoin boven de $10.000 ondersteuning. Gisteren bereikte het een dieptepunt van $10.100 voordat het omhoog ging. De Fibonacci-toolanalyse houdt stand als de prijs het ondersteuningsniveau breekt. Op 3 september testte de retraced kaars body het 78,6% Fibonacci verlengingsniveau. Het geeft aan dat de Bitcoin zal vallen en de 1.272 Fibonacci extensie of $9.325.80 laag zal bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *