Bitcoin’s Realized Cap bereikt een recordhoogte van 43 miljard dollar in 2017.

Bitcoin’s Realized Cap bereikt een recordhoogte van 43 miljard dollar in 2017.

Door Clark

De gerealiseerde kapitalisatie van Bitcoin heeft een hoge vlucht genomen boven de recordhoogte van 2017, maar Ethereum heeft geworsteld met het terugwinnen van zijn vroegere hoogtepunten. Crypto-marktgegevensaggregator Glassnode heeft gegevens laten circuleren die representatief zijn voor het feit dat Bitcoin’s begrepen kapitalisatie meer dan 50 procent groter is dan voorheen, terwijl het zijn recordhoogte van $20.000 aan het eind van 2017 heeft bereikt.

De begrijpelijke kapitalisatiemetrische methoden de waarde van elke BTC toen deze eerder enthousiast was op de keten, waardoor analisten de totale kostenbasis van de leden van de markt kunnen benaderen.

Hoewel munten op de gecentraliseerde beurzen ontbreken in de metriek, zijn de gegevens misschien wat preciezer in de verhouding van de kostenbasis van de langetermijninvesteerders dan de intra-day-beleggers.

Bitcoin’s begrepen cap zit momenteel op $115 miljard – $43 miljard meer dan op het allerhoogste niveau in 2017. De huidige marktcap van $190 miljard van Bitcoin beveelt aan dat de BTC-houders momenteel een totale winst van 65% genieten.

De grafiekvertoningen van de Muntenmetrie die de kapitalisatieconstante begrepen om hoger in de aanvankelijke maanden van 2018 te groeien, assertief om $90 miljard drie keer tussen Januari en Mei te testen niettegenstaande prijzen die terug onder $10.000 zijn gestopt.

Hoewel het vermoeden dat de Bitcoin’s begripsvolle cap groeit via 6% in het tweede kwartaal van 2020, is de felle ‘Zwarte Donderdag’-crash de winst van 2020 snel teruggedraaid. Intussen is de begripsvolle kapitalisatie van de BTC in mei geleidelijk aan naar boven gekeerd.

Het teruggeven aan crypto gegevensonderzoekers IntoTheBlock, meer dan 72 procent van de crypto adressen zijn nu winstgevend, met de belangrijkste som van de investeringen die zijn gedaan in de $1.040 tot $5.285, en $8.450 tot $9.560, prijsvarianten.

Verschillende Bitcoin, Ethereum’s (ETH) begrepen kapitalisatie van 26,3 miljard dollar is nog ver verwijderd van het herwinnen van zijn vroegere hoogtepunten – momenteel zitten ze 25% lager dan het record van 35 miljard dollar in 2018.

Ether begreep ook deskundige een veel langere down-trend dan BTC, die een lokaal dieptepunt van $22.4 miljard tot medio april 2020 heeft gepost. Terugkerend aan Intotheblock, zijn 62% van Ether-adressen momenteel in winst, waarvan het grootste aandeel voor minder dan $160 werd gekocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *