BlockDown kondigt de derde editie van deze Halloween aan…

BlockDown geeft 22-23 oktober terug voor een Halloween-evenement dat de beste virtuele conferentie tot nu toe belooft te worden. Geen trucjes, maar gewoon lekkernijen.

Akon, voorzitter en mede-oprichter van het revolutionaire crypto-project Akoin, zal het evenement in de schijnwerpers zetten, samen met Chainlink mede-oprichter en CEO Sergey Nazarov, met nog veel meer grote namen en projecten die in de komende weken worden onthuld.

BlockDown heeft de wereld van virtuele evenementen in 2020 op zijn kop gezet en de basis gelegd voor een nieuwe manier om conferenties te organiseren en te organiseren, en heeft wereldwijd meer dan 10.000 deelnemers aangetrokken.

Voor BlockDown 3.0, zullen de organisatoren EAK Digital opnieuw een golf van baanbrekende keynotes en vonk geïnformeerde en fel betwiste debatten en openhaard chats naast de deelnemende journalisten van de mainstream media zoals Bloomberg en Forbes brengen.

Het evenement, dat vrij toegankelijk is, zal een volledige dag gewijd zijn aan het bespreken van decentrale financiering (defi), de implicaties ervan, de impact ervan en wat het betekent voor de toekomst van de financiën. De exclusieve rondetafelsessies zullen ook terugkomen, na de lancering van de vorige BlockDown-conferentie, met sessies die worden georganiseerd door computergiganten IBM en Oracle.

BlockDown 3.0 zal worden gestreamd over toonaangevende nieuwssites CryptoSlate NewsBTC, Bitcoinist, CriptoNoticias, Theta.TV en Cryptonews, waardoor het gemakkelijk beschikbaar is voor miljoenen kijkers via de eigen startpagina’s van deze sites.

BlockDown is het geesteskind van het toonaangevende blockchain en crypto PR-bureau EAK Digital, onder leiding van Oprichter & CEO Erhan Korhaliller.

“We zijn allemaal erg enthousiast om de derde editie van de Blockdown Conference te organiseren en de lat hoog te blijven leggen voor de virtuele conferentieruimte. We kijken ernaar uit om onze gasten opnieuw te verwelkomen en de nieuwste uitdagingen en trends aan te pakken met de knapste koppen van de blokketenindustrieën”.

Vorige edities van BlockDown hebben toprecensies getrokken van enkele van de grootste namen in de industrie. Akon, Erik Voorhees, Roger Ver en Nicholas Merten van Datadash geven allemaal gloeiende feedback.

Een fantoompartij

Om het seizoen te markeren en ervoor te zorgen dat iedereen zich na twee drukke dagen op de juiste manier terugtrekt, zal de traditionele virtuele afterparty van BlockDown een Halloween-spektakel zijn met pompoenen, geesten, geesten en heksen in overvloed.

De volgende editie van BlockDown vindt plaats op 22-23 oktober. Ga voor meer informatie naar www.blockdownconf.com om u aan te melden en te registreren, sluit u aan bij het BlockDown-telegram of stuur een e-mail naar [email protected]

Disclaimer: Dit is een partnered event.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *