Cardano Price Forecast – ADA Bulls Verwacht wordt een comeback te maken

Het ADA/BTC trading pair toont eindelijk tekenen van aansluiting bij de bullish trends die we recentelijk hebben besproken. Koopsignalen zijn bevestigd en het is het moment om te onderzoeken hoe ver de uitbraak zal gaan.

Op het moment van de pers, zweeft ADA/BTC om 0.00000824 BTC als een snelle gebouw bullish momentum nam vlucht.

Cardano als globaal financieel besturingssysteem

Charles Hoskinson, de maker van Cardano, heeft in een recent interview met Slot Leader verklaard dat de wereld op weg is naar een plaats waar slechts één valuta in functie zal zijn. Hij legde uit dat de strijd om de nummer één plek al begonnen is en dat het daarom tijd is om ‘het financiële systeem van de wereld’ te verbeteren en te ontwikkelen.

Volgens de oprichter is Cardano gebouwd als een wereldwijd opererend systeem dat identiteit, waarde en bestuur in één platform uitbeeldt. Het protocol zal uiteindelijk de capaciteit hebben om aandelen, obligaties, grondstoffen, nutsmunten uit te geven en anti-witwaspraktijken uit te voeren.

ADA/BTC Parallelle Kanaal Breakout Targets 0,00001 BTC

Het ADA/BTC handelspaar wisselde tegen eind juli van eigenaar met een jaarlijks hoogtepunt van 0,000016 BTC. De jaarlijkse hoogtepunten markeerden het einde van de stierenloop die in maart begon na een dieptepunt van 0.0000042 BTC.

Het grootste deel van de winst is geaccumuleerd te midden van de lancering van het Shelley mainnet en een retraite die is afgesloten in de crypto-activa met druppels die niet meer te stoppen zijn in een parallel dalend kanaal.

Cardano heeft onlangs steun gevonden op 0,0000074 BTC, wat suggereert dat het waarschijnlijk een ommekeer zal zien. Met de parallelle afdalende kanaalweerstand nu in de spiegel, wordt verwacht dat ADA/USD blijft stijgen, en misschien de hindernis om 0,00001 BTC in de komende dagen passeert.

ADA/BTC Dagkaart

De Relative Strength Index (RSI) laat zien hoe krachtig de trend is, en in dit geval gaat het vrij snel naar de middenlijn. Een beweging boven het gemiddelde zou kunnen leiden tot een rimpeleffect, dat eindigt in een rally naar het beoogde 0,00001 BTC-niveau.

In het IOMAP-model van TheBlock is de weg naar $0,1 nogal moeilijk. Het verhogen van de weerstand zal een lastige taak zijn voor de stieren, met een piek bij de hoogst verkopende congestie, namelijk $0.09 tot $0.1. Hier worden bijna 10.800 adressen getoond die eerder 1,97 miljard ADA hebben gekocht.

Kaart Cardano IOMAP

Aan de andere kant staat ADA/USD momenteel op een gebied van massale steun waar de hoogste koperscongestie tussen $0,078 en $0,079 wordt benadrukt. Hier kochten bijna 14.500 adressen eerder ongeveer 936 miljoen ADA.

Gezien de andere kant van de afbeelding

Het is belangrijk om de doodskruis te onthouden nadat de 50 MA onder de 100 SMA is gepasseerd. Simpel gezegd, de verkoopdruk is er nog steeds en zal waarschijnlijk de koopdruk verzachten, waardoor de uitbraak wordt uitgesteld.

De ADA/USD 1-uursgrafiek laat een weerstand zien van $0,088. Cardano is al verworpen van deze weerstandslijn en heeft het moeilijk om boven de korte termijn steun te houden op $0.086.

ADA/USD-kaart van 1 uur

De RSI trekt zich terug uit de overbought als een signaal van uitputting in de bullish zone. De uurlijkse ADA/USD grafiek bevestigt de weerstand die het IOMAP model laat zien, maar tegelijkertijd is een omkering onwaarschijnlijk om de sterke steun tussen $0.078 en $0.079 te slopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *