Chainlink (LINK) stijgt met 15% en analisten denken dat er meer komt.

Chainlink (LINK) heeft zich in de afgelopen 24 uur sterk hersteld nadat het in augustus meer dan 50% van zijn hoogtepunt had bereikt. Het muntstuk ruilt nu 15% in het afgelopen 24 uur op, wat betekent dat het op het punt staat om het $10-steunniveau terug te winnen.

LINK’s herstel komt als Bitcoin een sterke bounce heeft ondergaan na een duik onder de $10.200 op woensdag. BTC handelt nu bij $10.700 vanaf het schrijven van dit artikel, slechts ongeveer 5% boven die dieptepunten.

Analisten denken dat Chainlink ruimte heeft om na de schommeling hoger te gaan.

Kettinglink heeft ruimte om te racen na 15% schommeling

LINK kan volgens topanalisten nog verder oplopen na een stijging van 15% in de afgelopen 24 uur.

Een historisch nauwkeurige analist die voorspelde dat Bitcoin midden maart een V-vormige omkering zou ondergaan, zei onlangs dat LINK is voorbereid om terug te keren naar zijn absolute hoogtepunt. Hij zei hierover:

“Stinkbids op $LINK bij $8-9 en het verzamelen van sommige nu rond $10. Ongeldig als de prijs begint te neuken onder de stinkbids & zal meer omvang opbouwen als de trend bevestigt. Ik denk dat dit gaat naar $28-32 op de volgende run. Het $BTC-paar ziet er ook klaar uit om zich snel om te draaien.”

Grafiek van Chainlink’s prijsactie over de afgelopen weken met analyse door cryptohandelaar Bitcoin Jack. Grafiek van TradingView.com

Dit is herhaald door andere analisten in de ruimte.

Edward “Teddy” Cleps weergalmt het optimisme en deelt deze grafiek hieronder. De grafiek benadrukt dat LINK’s lopende rally de munt is die een kritisch technisch niveau verdedigt.

De grafiek lijkt te suggereren dat sinds LINK de steun van $7.90-8.00 had, het kan worden gewist om te verzamelen in de richting van $13, dan boven en voorbij als het kan ook beweren dat het niveau.

Grafiek van Chainlink’s prijsactie over de afgelopen weken met analyse door cryptohandelaar Edward “Teddy” Cleps. Grafiek van TradingView.com

Alle ogen op Bitcoin

De prijsactie van Bitcoin zal echter waarschijnlijk de prijsactie van de altcoins bepalen. Hoewel LINK’s correlatie met BTC niet perfect is, zou de leidende cryptocurrency alle altcoins moeten leiden.

Bitcoin blijft in niemandsland zoals een aantal analisten opmerkten. De cryptocurrency is er niet in geslaagd om $11.000 als steun te krijgen, maar blijft boven de lage $10.000, waar een aantal correcties zijn gestopt in de afgelopen drie weken.

Bitcoin heeft vanaf hier een richting bepaald die waarschijnlijk de algemene richting van Chainlink zal bepalen.

Aanbevolen afbeelding van Shutterstock Price tags: linkusd, linkbtc Charts van TradingView.com Chainlink (LINK) schommelt 15% en analisten denken dat er meer is om te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *