Dapper Labs en Blockparty Join Forces om een nieuw scala aan digitale verzamelobjecten op Flow te brengen

Dapper Labs en Blockparty Join Forces om een nieuw scala aan digitale verzamelobjecten op Flow te brengen

VANCOUVER / SEPTEMBER 25, 2020 – Blockparty – de in New York gevestigde zeldzame digitale collectibles marktplaats die vorige maand werd gelanceerd om een meer betekenisvolle betrokkenheid van de fans voor kunstenaars, muzikanten en sportteams te bevorderen – vandaag kondigde een partnerschap aan met Dapper Labs, het bedrijf achter CryptoKitties en NBA Top Shot, die Blockparty op Flow zal brengen, hun gebruikerscentrische blockchain die is gebouwd voor mainstream adoptie.

Digitale verzamelobjecten bieden een alternatieve vorm van engagement voor de persoonlijke ervaring van kunstshows, concerten en games, en helpen kunstenaars en atleten bij het stimuleren van langdurige relaties met hun fans. Door hun werk te tonen in de markt voor digitale verzamelobjecten van Blockparty kunnen makers van content toegang krijgen tot nieuwe initiële en terugkerende inkomstenstromen en toegang krijgen tot nieuwe markten van fans. Ze kunnen ook hun creatieve media en branded assets uitbreiden naar digitale en gemengde realiteit en meer geïntegreerde fan-ervaringen creëren. Met behulp van deze marktplaats voor digitale verzamelobjecten kunnen fans waardevolle digitale kunst, muziek en sportartikelen bezitten, verkopen en verhandelen. De collectibles bieden gebruikers ook insider-voordelen, waaronder toegang tot unieke beloningen en giveaways zoals VIP-concert toegang of gratis swag. Tot nu toe heeft Blockparty werken van 3LAU x Slime Sunday, Tommy Wilson, Matt Szczur, Mark Paul Deren (MADSTEEZ), Ryan Keeley en Harif Guzman (Haculla), die allemaal zijn uitverkocht in een kwestie van uren.

“Met de Blockparty-marktplaats op Flow hebben we een ongelofelijke kans om een nieuwe klasse van digitale middelen te laten zien door makers met een gevestigde fanbase, en om de aantrekkingskracht van deze nieuwe vorm van engagement te verbreden. Onze samenwerking met Blockparty zal een belangrijke stap zijn in het creëren van een levendig ecosysteem van crypto-gebaseerde waardecreatie en -uitwisseling op het internet,” zegt Mickey Maher, hoofd van de partnerschappen bij Flow.

Dapper Labs staat bekend om het bouwen van toegankelijke gaming en entertainment ervaringen van de consument op blokketen technologie, is de drijvende kracht achter de mainstream adoptie van blokketen technologie door de kracht van het spel en de Flow. Flow is de enige laag één blokketen die is gebouwd door een team dat zowel het belang begrijpt van het verminderen van de complexiteit voor ontwikkelaars van ecosystemen als een bewezen expertise bezit in het elimineren van de wrijving aan boord voor mainstream gebruikers. Flow biedt niet alleen de stabiliteit en schaalbaarheid die nodig is voor blokketenproducten om de massamarkt te ondersteunen, maar biedt ook betalingsrails voor creditcards en cryptocurrency, waardoor het gebruiksgemak voor consumenten op alle fronten wordt gewaarborgd. Door de toetredingsdrempels te verlagen, zorgt Flow ervoor dat iedereen zich kan aansluiten bij deze nieuwe digitale economie.

“De ontstaansgeschiedenis van Flow is geworteld in de behoefte aan een uitzonderlijke gebruikersinterface, en dat is wat de muzikanten, producenten, artiesten en klanten die met Blockparty werken zoeken”, zegt Franklin Fitch, directeur Marketing & Curation van Blockparty. “Een van onze doelen is om digitale kunst uit te breiden en kunst te verkopen die wordt aangedreven door crypto-niet ‘crypto-kunst’. Flow is de beste oplossing om dit doel te bereiken.”

Over Blockparty

Blockparty heeft een nieuwe klasse van digitale verzamelobjecten in kunst, muziek en sport gecreëerd om gebruikers in staat te stellen om samen waarde te delen en te verdienen. Door gebruik te maken van het NFT-token (NFT) zal Blockparty de fans in staat stellen om digitale activa volledig te bezitten, te verkopen en te verhandelen, terwijl de makers meer waardevolle relaties met hun fans kunnen opbouwen door het aanbieden van incentives, beloningen en giveaways via digitale verzamelobjecten. Blockparty is gevestigd in New York City, NY, en is beschikbaar voor gebruikers over de hele wereld. Voor meer informatie, bezoek https://www.blockparty.co/ en https://www.nft.org/.

Over Dapper Labs

Dapper Labs is het bedrijf achter CryptoKitties en de Flow blockchain en de aankomende titels zoals NBA Top Shot. Dapper Labs is opgericht in 2018 en maakt gebruik van blockchain technologie om nieuwe vormen van digitale betrokkenheid te brengen aan fans over de hele wereld. Toepassingen die gebruik maken van blockchain kunnen de fans dichter bij de merken brengen waar ze van houden, mensen een echt belang geven in de gemeenschappen waar ze aan bijdragen en nieuwe manieren creëren voor de consument om zelf een maker te worden. De publiekelijk aangekondigde partners van Dapper Labs zijn onder andere de NBA en NBPA, Warner Music Group, Ubisoft en UFC. Opmerkelijke investeerders in Dapper Labs zijn onder andere Andreessen Horowitz, Union Square Ventures, Venrock, Google Ventures, Samsung en de oprichters van Dreamworks, Reddit, Coinbase, Zynga en AngelList.

Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen due diligence-onderzoek doen voordat ze enige actie ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn filialen of diensten. Bitcoin.com is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerdelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten vermeld in het persbericht.

Beeldkredieten: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *