De Cruciale Zilveren Voering aan de recente $1.000 Drawdown van Bitcoin

Bitcoin Prijs De Cruciale Zilveren Voering aan de recente $1.000 Drawdown van Bitcoin

Bitcoin heeft de afgelopen dagen een sterke correctie ondergaan na een piek van 11.200 dollar vorige week.

Bij de recente dieptepunten, BTC verhandeld voor $10.200, wat betekent dat het was gedaald meer dan $1.000 van die hoogtepunten.

De munt wordt nu verhandeld voor $10.500 vanaf het schrijven van dit artikel, technisch gezien in niemandsland.

Een trader denkt dat de heersende trend nog steeds bullish is omdat de cryptocurrency tijdens de daling een scharnierend ondersteuningsniveau had.

Andere tekenen tonen ook aan dat BTC klaar is om verder te klimmen in plaats van lager te gaan.

Er is echter de wild card van de erfenismarkten die een moersleutel gooit in de trend van Bitcoin.

De zilveren voering van de recente Bitcoin Drop

Bitcoin heeft in de afgelopen weken een sterke daling gekend, omdat ook de markten in het verleden hun opmars hebben vertraagd. De munt is nu $1.000 lager dan de lokale hoogtepunten (die vorige week zijn ingesteld) en $2.000 lager dan de jaartot-datum hoogtepunten die eind augustus zijn ingesteld.

Ondanks de daling denkt een analist dat Bitcoin op middellange termijn structureel positief blijft. Hij deelde de onderstaande grafiek op 23 september, waaruit blijkt dat BTC de wekelijkse ondersteuning en het 0,618 Fib-niveau tijdens de recente daling heeft behouden:

“$BTC #Bitcoin: Een ander bullish argument dat we hier kunnen maken is het feit dat we de wekelijkse ondersteuning op $10150 vrij goed hebben gehouden en is ook confluent met het 0.618 Fib-niveau waar we sterk afstuiteren. Het ziet er voorlopig nog niet zo slecht uit.”

Grafiek van de prijsactie van BTC over de afgelopen maanden met een Fib-niveau-analyse door cryptohandelaar Steve (@TheTradingTramp op Twitter). Grafiek van TradingView.com

Als we deze handelaar moeten geloven, is de toekomst van Bitcoin op de middellange termijn afhankelijk van de manier waarop het in wisselwerking staat met de lage 10.000 dollar die vooruitgaat.

Stock Market Wild Card kon Crypto uit Wack gooien

Terwijl de handelaar opmerkte dat de technieken van Bitcoin op zich niet “te slecht” zijn, voegde hij eraan toe dat een daling van de legacy-markten cryptocurrency’s zou kunnen doen wankelen:

“Uiteraard, als de hele wereld besluit om weer te dumpen, gaan wij ook dumpen.”

Een andere commentator suggereerde dat er een aantal redenen zijn waarom legacy markets lager zouden kunnen blijven trillen na hun sterke rally’s in de afgelopen maanden. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Een risicovolle omgeving die zich vormt naarmate de verkiezingen naderen als gevolg van de onzekerheid over wie de overwinnaar mag zijn en welk beleid hij mag opleggen.

COVID is nog steeds niet beter, waardoor de vrees voor een verdere ineenstorting van bedrijven wordt aangewakkerd omdat de stimulans afneemt.

Willy Woo, een prominente Bitcoin-analist, denkt echter dat de correlatie van BTC binnenkort zal beginnen te breken met de legitieme markten. Hij gaf hierover geen exacte tijdslijn aan, maar merkte op dat dit in de komende maanden wel eens zou kunnen gebeuren.

Foto door Alex Azabache op Unsplash Prijskaartjes: xbtusd, btcusd, btcusdt Grafieken van TradingView.com De Cruciale Zilveren Voering aan de Recente $1.000 Drawdown van Bitcoin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *