De oorlog tegen Bitcoin

Bitcoin is misschien wel het grootste instrument voor economische vrijheid in een generatie – misschien wel meer. Helaas wordt Bitcoin al zo’n vijf jaar lang woedend gesmoord door een brute burgeroorlog; gevoerd door professionele social engineers van enkele van de machtigste bedrijven in de sociale mediawereld. Hun talent in de kunst en wetenschap van manipulatie heeft ervoor gezorgd dat Bitcoiners grotendeels onder elkaar hebben gevochten in plaats van te streven naar datagedreven bedrijfsmodellen die een revolutie in de wereldeconomie zouden kunnen teweegbrengen.

In de nasleep van de burgeroorlog van Bitcoin zijn er drie concurrerende versies van Bitcoin ontstaan (BTC, BCH en Bitcoin SV), maar ook ongeveer 3.000 andere “cryptocurrency” projecten en penningen die zich voordoen als legitieme bedrijven – tot aan de bijna gegarandeerde exit scam. De belangrijkste weldoener van de Bitcoin-burgeroorlog is het Ethereum: een wereldwijde staatsmachine die een eenvoudige inzet van penningen en slimme contracten mogelijk maakt, maar het Ethereum-protocol kan niet worden opgeschaald, en van de duizenden projecten die gelanceerd zijn, is het zelfs denkbaar dat slechts een handjevol de ingrediënten heeft die nodig zijn om ooit een legitiem bedrijf te worden. De rest zijn Ponzi-schema’s of illegale effectenaanbiedingen die ontwikkelaars verrijken en amateur-beleggers oplichten.

Het is tegen deze achtergrond dat BTC en BCH pleiten, Ethereum spokesmouths en altcoiners van alle strepen zich richten om het Bitcoin-protocol dat alleen door het BSV-netwerk bewaard wordt aan te vallen zonder te stoppen. Een industrie die bijna volledig bestaat uit criminelen, oplichters en oplichters hebben zich verenigd tegen BSV onder vermelding van (van alle) vermeende fraude en de vermeende oplichterij die het bestaan van BSV is.

We moeten ons afvragen waarom dit is?

Wat is de belangrijkste onderscheidende factor van BSV?

Waarom hebben alle schurken en dieven zich verenigd?

Het is mijn stellige overtuiging dat onder de geëngageerden, de motivatie de angst is voor het bijzondere vermogen van BSV om de wereldeconomie en alle andere “crypto”-projecten die daarmee gepaard gaan, te absorberen. Voor de niet-verloofden, of degenen die de kracht van Bitcoin niet begrijpen, worden ze meegesleurd in een cultuuroorlog die ze niet begrijpen. Het is cruciaal om de krachten die in het spel zijn en hun implicaties voor Bitcoin en de wereldeconomie te begrijpen.

Een korte geschiedenis

Bitcoin werd in 2008 gelanceerd met een whitepaper op de Cryptografie Mailing List. Het pseudoniem “Satoshi Nakamoto” verklaarde een oplossing voor het dubbele uitgavenprobleem. Het dubbele bestedingsprobleem van alle voorgaande elektronische geldsystemen was de enige beperkende factor voor de invoering van een functioneel elektronisch contant geld. Het was onmogelijk om te bewijzen wie precies welke geldeenheden op hun gedistribueerde grootboeken bezat, zodat systemen niet te vertrouwen waren en ze zouden verdorren en sterven. Bitcoin loste dit probleem op met een concept genaamd “bewijs van werk” dat rekenkracht verbrandde om willekeurige puzzels op te lossen en zo de staat van het grootboek te verantwoorden op een manier die geld kost, zodat er een economische stimulans is om een eerlijke boekhouding te voeren voor ieders bezittingen. Dit proces wordt vaak “mijnbouw” genoemd omdat de eerlijke knopen die de eerlijke staat van het grootboek handhaven iedere tien minuten worden beloond voor hun werk met Bitcoins – vergelijkbaar met hoe een goudmijnwerker wordt beloond met goud in ruil voor hun werk.

Omdat Bitcoin geen waarde had toen het gelanceerd werd, was het extreem makkelijk om te ontginnen en ook om tonnen transacties te versturen. In theorie was dit een Denial of Service (DoS) Attack vector. Een DoS of DDoS-aanval is wanneer knooppunten worden overspoeld met meer gegevens dan ze aankunnen en ze crashen. Op een jong Bitcoin-netwerk zou zo’n crash beschouwd worden als een mislukking van het netwerk, dus een maximum van 1mb aan gegevens voor elke tien minuten transactietijd werd hard gecodeerd in de software – het eerste zaadje van de Bitcoin-burgeroorlog. Van 2009 tot 2017 was die limiet van 1 MB op het totale aantal transacties het meest omstreden technische aspect van de bitcoin.

Waarom maakt het uit?

Een enkele, eenvoudige Bitcoin-transactie is relatief klein vanuit een datastandpunt, dus 1MB per tien minuten (of 6MB per uur) schudt uit naar ongeveer zeven transacties per seconde voordat het netwerk overbelast raakt. Satoshi Nakamoto pleitte voor transacties op Visa-niveau, en zijn directe opvolger als hoofdontwikkelaar van het project, Gavin Andresen, deed dat ook! Enkele van de vroegste invloedrijke Bitcoiners zoals Mike Hearn en Jeff Garzik pleitten ook voor meer gegevens per blok om Bitcoin in staat te stellen op te schalen om een eenvoudig elektronisch geldsysteem te blijven. Zij waren “grote blokkeerders” in tegenstelling tot de “kleine blokkeerders” die pleitten voor een permanentie van de 1MB-beperking van Bitcoin.

Kleine blokkers geloven dat Bitcoin geen betalingsnetwerk is, maar dat het meer lijkt op een gedecentraliseerde Zwitserse bank die ontworpen is om Bitcoins op te slaan die nooit bewegen: een soort digitale gouden kluis. Ze wilden dat de limiet van 1MB blokgrootte permanent zou blijven onder auspiciën van elke persoon die een regerend “full node” beheert, zonder dat er teveel ruimte op de harde schijf hoeft te worden betaald. Dit zou betekenen dat in tijden van congestie de transactiekosten absurd hoog zouden worden, maar dat zou niet uitmaken, want bitcoin mag niet worden verhandeld, behalve in grote coupures of in grote partijen. Het andere probleem is dat als het goedkoop is om zich aan te sluiten bij het bestuur van Bitcoin, het netwerk gemakkelijk te sybileren is, en ik zou zeggen dat BTC tot op de dag van vandaag door sybils wordt bestuurd.

Grote blokkeerders geloven dat iedereen op aarde in staat moet zijn om te handelen en zaken te doen met bitcoin.

Kleine blokkeerders vinden dat iedereen thuis het grootboek moet kunnen verantwoorden, maar alleen bepaalde mensen moeten kunnen handelen.

Na jaren van ruzie is Bitcoin in 2017 opgesplitst in twee afzonderlijke ketens, en in 2018 is het weer gesplitst.

Wat is het verschil?

BTC is momenteel de hoogste prijs, met de kleinste blokmaat en de meeste hashing power. Helaas wordt het bestuurd door softwareontwikkelaars en sybils die de consensus controleren met een slim gebruik van malware, de zogenaamde “forward compatible soft fork”, die hen in staat stelt de regels van Bitcoin te ondermijnen. Ze gebruiken deze macht om de regels van transacties te veranderen, terwijl ze tegen knooppunten liegen en hen vertellen dat ze ze ze toch moeten valideren. Ik moedig u aan om de waarschuwingen van Mike Hearn over de gevaren van “soft forks” hier te lezen. De hele BTC-cultuur gaat over het kopen van BTC om het te bewaren tot op een bepaald punt in de toekomst waar het verkocht zal worden. Op betalingen met BTC of op transacties van welke aard dan ook wordt neergekeken.

BCH is een op Bitcoin gebaseerd netwerk dat gelooft dat blokken iets groter moeten zijn, maar ze hebben ook ontwikkelaars die net als BTC verantwoordelijk zijn voor de regels, en ze geloven dat Bitcoin alleen gebruikt moet worden voor de detailhandel, maar niets meer. Het netwerk verandert de regels om de zes maanden. Op alle niet-kleinhandelstransacties wordt neergekeken.

BSV is de gerestaureerde versie van het originele bitcoin-protocol met alle parameters open, zodat eerlijke knooppunten zich in overeenstemming met de Bitcoin-witepaper per werkstuk kunnen engageren! Het protocol is in steen gebeiteld zodat softwareontwikkelaars niet aan de regels kunnen sleutelen. Hierdoor kunnen bedrijven tientallen jaren lang plannen maken om het netwerk te gebruiken, en met vertrouwen investeren. Als het enige volledig rechtenloze bitcoin-netwerk wordt elke vorm van handel op BSV aangemoedigd. Alles, van sociale netwerken tot weersdatawetenschappelijke experimenten of netwerk uptime intelligentietesten, wordt aangemoedigd. Retail betalingen, tokenization, of welke vorm van slim contract dan ook is eenvoudig te implementeren zonder beperkingen. Van baksteen- en mortelbedrijf tot wereldwijde onderneming, Bitcoin SV heeft geen grenzen, behalve de menselijke geest en de ondernemingsgeest.

En dat is de wortel van de haat voor BSV.

Kleine blokkers hebben hun reputatie en levensonderhoud geïnvesteerd in het idee dat bitcoin niet in staat is om te schalen. Jarenlang hebben vermeende experts veel mensen ervan overtuigd dat 2MB, 8MB of 22MB blokmaatlimieten letterlijk zouden breken met Bitcoin. Ze hebben hun reputatie op deze valse begrippen woedend verklaard. Nou, BSV heeft veel blokken meer dan 100MB gehad. In feite zijn er zelfs een paar meer dan 300MB geweest, wat bewijst dat de kleine blockers zich vergissen over de beperkingen van het netwerk. Maar dit besef is een bedreiging voor de hegemonie over het verhaal van Bitcoin. Sinds 2015, toen Dr. Craig Wright op het toneel verscheen om uit te leggen dat bitcoin ZERO beperkingen had, creëerde hij enorme opschudding onder de kleine blokintelligentsia. De gedachte-leiders van de dag werden betaald om te spreken op conferenties en om bootcamps te organiseren, waar ze ten onrechte uitlegden dat Bitcoin niets anders was dan een aantoonbaar schaarse opslagplaats van waarde, zonder enig ander nut. Dr. Wright had het over de grenzeloze omvang van het netwerk, de Turing-competentie en andere (destijds) ondenkbare begrippen over Bitcoin. Zijn passie en kennis werd met een vlekje en een hoongelach tegemoet getreden. Ze concentreerden zich op het aanvallen van zijn karakter in plaats van het bespreken van Bitcoin!

Dit is een van de primaire aanvalsmethoden van de kleine blokkers geworden. Als grote blokkeerders praten over de vaardigheden van Bitcoin, worden ze belachelijk gemaakt als oplichters, en wordt het onderwerp altijd driehoeksmeting verwijderd van de technische discussie. Ze graven door persoonlijke records en zoeken naar manieren om de grote blokkers van Bitcoin het zwijgen op te leggen, vergelijkbaar met de manier waarop krijgers van sociale rechtvaardigheid zich bezighouden met het opheffen van de cultuur tegen hun politieke vijanden. Ik wil er natuurlijk op wijzen.

Want dwazen praten over mensen terwijl een waardevolle discussie over bitcoin’s ideeën en sociale/economische implicaties wordt afgeslacht op het altaar van roddelende sociale media. – Kurt u/292 ✪ (@kurtwuckertjr) 21 september 2020

Wie is Craig Wright, en wat doet hij?

Als je het niet weet, is Craig Wright de hoofdwetenschapper van een Bitcoin-onderzoeksbureau in het Verenigd Koninkrijk dat nChain heet: een bedrijf van 150-200 computerwetenschappers. Craig leidt het team dat de uiterste grenzen van Bitcoin en zijn toepassingen bestudeert naar de wereld. Hij is een van ’s werelds meest geloofwaardige digitale forensische experts met zowel SANS- en GIAC-certificaten als GSE CISSP, CISA, CCE, GCFA, GLEG, GREM en GSPA-titels. Bovendien is hij een multidisciplinaire postdoctorale polymeer: hij is doctor in de informatica, economie en theologie en heeft een masterdiploma in statistiek en internationaal handelsrecht.

In 2015 werd hij ook ontmaskerd door een gezamenlijke publicatie van WIRED en Gizmodo als Satoshi Nakamoto, de auteur van de Bitcoin-whitepaper. Binnen enkele dagen na deze onthulling werden zijn aanhangers van het Bitcoin-project hun Github-toegangssleutels ingetrokken, en vele anderen werden direct gelambasteerd. Craig werd door de Australische belastingdienst onderzocht op wat zij beschouwden als een waarschijnlijke fout in de boekhouding van zijn bitcoins. De gevolgen waren agressief en snel, met een gigantisch leger van kleine blokkers, georganiseerd op Reddit en BitcoinTalk, en nieuw gefinancierd door VC-geld van de kleine blocker startup genaamd “Blockstream”. Hun boodschap was duidelijk: Bitcoin behoort tot de kleine blokkers. Bitcoin is alleen datgene wat niet kan schalen, en iedereen die in de buurt van Craig Wright komt zal worden lastiggevallen door een leger van anonieme, anonieme twitteraccounts zonder gezicht. Er was een massale zuivering van grote blockers uit alle kanalen van ontwikkeling en communicatie.

In de loop van de volgende jaren klaagde Ira Kleiman, broer van de overleden Dave Kleiman, Craig Wright aan voor zijn deel van het vermeende “Satoshi Nakamoto Partnership”, dat beweert dat Dave meer betrokken was dan hij eigenlijk was, en de zaak is aan de gang en er wordt geen oplossing verwacht tot ergens in 2021. Ira Kleiman gelooft Craig Satoshi is en heeft een onnoemelijk fortuin geïnvesteerd evenals het geld van buiteninvesteerders beveiligd om het kostuum in schijnbare eeuwigheid voort te zetten. Het is duidelijk dat Ira’s financià “le helpers geloven dat Craig ook Satoshi is.

Wright’s zeer publieke doxxing en openbare rechtszaak worden door critici vaak aangeduid als enorme aantasting van Wright’s reputatie, maar er moet worden opgemerkt dat beide dingen gebeuren met Wright, en hij wilde duidelijk niet worden ingehaald in een van beide situaties.

In plaats daarvan is Craig een gepassioneerd pleitbezorger van de Bitcoin-visie, die oproept tot wereldwijde professionalisering, legalisering en gebruik van Bitcoin voor gebruik op alle niveaus van de handel. Het antwoord op Craig’s passie en zijn beweringen is om zijn reputatie aan te vallen en het internet te bepleisteren met de “Faketoshi”-naam. Toen eenvoudige pesten tegen Dr. Wright faalde, werden de aanvallen opgevoerd om zijn verschillende diploma’s in twijfel te trekken, petitie-universiteiten om hem te onderzoeken op plagiaat in verschillende werken, waaronder doctoraalscripties en nog veel meer. Wright heeft zelfs dreigementen geuit tegen het leven van zijn familieleden en er is meer dan een beetje bewijs dat, volgens de cryptografie legende, Ian Grigg, “mensen stierven voor Bitcoin, mensen, mensen stierven”.

De voortdurende aanvallen

Dit kan niet genoeg benadrukt worden: de kleine blokkeringsgemeenschap is opgebouwd rond professionele maakbaarheidsfiguren en -tactieken. Gregory Maxwell, mede-oprichter van de kleine blocker “Mekka” Blockstream, werd opgeleid in de praktijk van social engineering, en gebruikte het zo subversief als een instrument van propaganda tijdens zijn ambtstermijn als een hoog niveau, betaalde moderator voor Wikipedia’s non-profit tak: Wikimedia Foundation dat hij uiteindelijk werd verwijderd uit zijn rol bij Wikipedia met de admin logs onder vermelding van een litanie van overtredingen, waaronder:

“Gmaxwell heeft zich beziggehouden met sokken…” – Alhutch 00:05, 23 januari 2006 (UTC)

“bedreigingen, grove beledigingen, imitaties van een admin,” -Husnock 03:18, 25 januari 2006 (UTC)

“Zijn gedrag is schandalig. Eerlijk gezegd is hij in dit stadium uit de hand gelopen. Dit pestgedrag van hem moet stoppen.” – FearÉIREANN (caint) 19:36, 22 januari 2006 (UTC)

“Zijn lijst van contribs is buiten de verbleking. Het is vandalisme. Het is gedrag dat ik zou verwachten van een redacteur op een rooftocht, wat, eerlijk gezegd, Gmaxwell is.” – Splashtalk 20:00, 22 januari 2006 (UTC)

“doet zich voor als een admin, dreigt mensen te blokkeren die het niet met hem eens zijn, maakt regelmatig persoonlijke aanvallen” – SlimVirgin (lezing) 12:22, 22 januari 2006 (UTC)

Hij brengt veel tijd door op Reddit en andere fora die angst verspreiden over de gevaren van grote blokken, en hij is betrapt op het feit dat hij doet alsof hij meerdere accounts tegelijk heeft met zeer lange, technische discussies over Reddit die bedoeld zijn om nieuwkomers te overweldigen met wat lijkt op intellectuele kritiek op bitcoin, maar die eigenlijk gewoon Maxwell zelf enorme achterstanden creëren die later kunnen worden aangehaald als bewijs van gevaar of fraude met betrekking tot de BSV-verhaallijn.

Wie wordt er nog meer aangevallen?

Het andere gemeenschappelijke doelwit van de anti-BSV oorlogsmachine is Calvin Ayre: het miljardair hoofd van het Ayre Group imperium. Calvin is een Canadese/Antiguaanse ondernemer die in de beginperiode van de internethausse in Vancouver met een internetbroedplaatsing is begonnen. Ayre is de zoon van een door varkenshouders gedraaide mogol en is buiten de Bitcoin-economie het meest bekend om de creatie en professionalisering van de internet gokindustrie. Met name onder het merk Bodog hielp Ayre met het moderniseren van gecompliceerde en verouderde Amerikaanse financiële wetten door de enveloppe in de grijze markten te duwen die bestaan waar Amerikaanse dollars over de grenzen heen worden gebruikt om legaal gecompliceerde handel te drijven, zoals gokken. Zijn werk op dit gebied leverde hem een klein fortuin op en een reis naar een Amerikaanse “Most Wanted” lijst voor het witwassen van geld. Dit is een punt waar kleine blokkeerders zich graag op richten, maar ze halen het volledig uit zijn context. Calvijn heeft zich uiteindelijk schuldig gemaakt aan een aanklacht wegens een misdrijf, maar stond aan het hoofd van de modernisering van de Amerikaanse wet- en regelgeving die vandaag de dag in volledig open en functionele witte markten bestaat. Hij wordt gerespecteerd voor zijn werk in de gokindustrie, de media en de filantropie. Calvijn is zeker welkom in de Verenigde Staten, ondanks de vaak geciteerde en achterhaalde kritiek dat hij een soort brutale vogelvrijverklaarde is.

In de Bitcoin-economie is Ayre een boegbeeld in het runnen van eerlijke Bitcoin-knooppunten voor een aantal jaren onder de merken CoinGeek en TAAL, en hij is een investeerder in nChain en meerdere startups in de BSV-ruimte. Hoewel hij waarschijnlijk de grootste investeerder is, is hij niet de monoliet die de kleine blokkers de critici zouden doen geloven. Het is belangrijk om te begrijpen dat hele segmenten van het BSV-ecosysteem volledig buiten zijn invloedssfeer bestaan.

Twetch, bijvoorbeeld, is een onafhankelijk bedrijf in het BSV-ecosysteem dat bekend staat om zijn jabs tegen gecentraliseerde sociale media. Ze staan er zelfs om bekend dat ze bedrijven die geld van Ayre aannemen voor de gek houden en grappen dat Calvijn alles bezit behalve Twetch. Dat is natuurlijk niet waar. Een ander goed voorbeeld is de onafhankelijke investeerder/ondernemer Jack Liu: voormalig directeur van Circle en OKEX. Liu is eigenaar van het merk CambrianSV van hackathons, maar ook van waardevolle eigendommen in de BSV-ruimte zoals RelayX, Streamanity, Output Capital, FloatSV en Dimely.

Andere belangrijke spelers zijn MatterPool Mining en hun Mattercloud ecosysteem: een joint venture tussen onafhankelijke spelers in het BSV ecosysteem, waaronder de Keizer Daniel Krawisz, Josh Petty en Attila Aros met directe connecties met de BoostPOW en 21e8 protocollen en losse relaties met onafhankelijke BSV ontwikkelaars “Libs” en “Synfonaut”.

Natuurlijk zijn er ook waardevolle, door Ayre gefinancierde merken. Deze omvatten gedeeltelijke eigendom en investering in HandCash, Centi, TonicPow en Unwriter’s Planaria Corp.

Een andere belangrijke metriek om te overwegen is de verdeling van de hashpower. Terwijl op een gegeven moment in de geschiedenis de Ayre-bedrijven een aanzienlijke hoeveelheid hasj op de bitcoin vertegenwoordigen, wordt BSV voor een groot deel gedolven door concurrerende mijnwerkers van Binance, F2Pool, OKEX en ViaBTC – waarvan er geen enkele “vriend” is van BSV of Ayre. Deze mijnwerkers wijzen echter wel op het open en toestemmingloze karakter van BSV om iedereen te laten deelnemen.

Ayre is een belangrijke speler, maar geenszins een controleur van de richting van de keten of de onafhankelijke bedrijven in de BSV-economie.

Maar waarom klaagt Craig iedereen aan?

Ten eerste, en dit is cruciaal, is Craig’s grootste en belangrijkste rechtszaak de Kleiman zaak, waarin hij een verdachte is tegen zijn wil. De andere zaken bestaan alleen vanwege de openbare laster van Dr. Wright. De #CraigWrightIsAFraud hashtag circuleert op grote schaal, grotendeels geduwd door een mix van anonieme karakters op Twitter. Vooral Magnus Granath AKA “Hodlonaut” werd gewaarschuwd dat een publieke beschuldiging van fraude hem in het hete water zou doen belanden. Dr. Wright’s carrière is in de informatica en digitale forensische wetenschap, dus om hem in het openbaar te verklaren tot fraude veroorzaakt Dr. Wright financiële schade in zijn gebied van zakelijke expertise. Omdat hij “Hodlnaut” weigerde te stoppen, werd hem papierwerk opgediend om in de rechtbank gezien te worden. Dit zorgde ervoor dat de beroemde kleine blokpodcaster Peter McCormack werd aangeklaagd voor de lasterlijke retoriek tegen Dr. Wright. Op verzoek van McCormack, werd hij ook gediend om gezien te worden in de rechtbank.

Dit tijdperk van dienstverlening begon met de #DelistBSV campagne die grotendeels werd geleid door “CZ”, de charismatische CEO van Binance Exchange. Diverse andere uitwisselingen zoals Shapeshift en Kraken postten openbare opiniepeilingen met de vraag of ze het voorbeeld zouden moeten volgen, en goed georganiseerde kleine blokkeerders stemden massaal om BSV van hun uitwisselingen af te halen – onder verwijzing naar de giftigheid van Dr. Wright om smaadzaken tegen Hodlonaut en McCormack aan te spannen. Uiteindelijk werd BSV van de lijst van Binance, ShapeShift en Kraken geschrapt. Ook werd door Coinbase en Gemini publiekelijk opgemerkt dat ze de vork in het kielzog van het publieke drama helemaal niet zouden steunen.

Naarmate de zaak vorderde, maakte de oprichter van Bitcoin.com, Roger Ver, ook een openbare video waarin hij Wright tot fraude verklaarde. Dit gebeurde nadat hij op slinkse wijze had samengewerkt met de Bitcoin ABC-ontwikkelaars om de rollende controleposten te coderen in de ABC Bitcoin Cash software, waardoor het Bitcoin-netwerk voor de tweede en laatste keer permanent werd gesplitst, een handeling waarvoor Roger ook wordt aangeklaagd door andere rechteloze partijen in Florida. Ver werd gewaarschuwd dat soortgelijke juridische problemen aan zijn deur zouden komen voor het belasteren van Dr. Wright, maar de publieke kritiek hield aan totdat Roger ook werd gediend om te worden gehoord in de rechtszaal en bewijs te leveren van Wright’s fraude of anders te maken te krijgen met sancties voor publieke smaad. Zijn zaak is in behandeling in Antigua & Barbuda, waar hij onlangs burger werd.

Wat nu?

We hebben de geschiedenis van Bitcoin, de burgeroorlog, de openbare aanvallen op Wright, Ayre en BSV vastgelegd. Op het moment van schrijven kunnen we terugblikken op de aanvallen tegen Thomas Lee, Tim Draper en Jimmy Wales voor het feit dat ze in de buurt van BSV kwamen. Ondanks de sociale druk heeft Lee’s Fundstrat-rapport een gloeiende herziening van het vaste protocol en de oneindige schaalbaarheid van BSV overgeleverd. Lee en Wales waren blij om te spreken op eerdere CoinGeek-evenementen, zelfs na de publieke verontwaardiging.

Voor de 2020 CoinGeek Conferentie in NYC, McCormack, Hodlonaut, “Arthur Van Pelt” en andere spelers zoals BTC pumper Dan Held uit Kraken en een kakofonie van anonieme trollen op Twitter gebruik maken van hun ervaring in bolsjewistische stijl annuleren cultuur aan druk sprekers Gary Vaynerchuk, en sprekers van Prime Trust en Fireblocks om uit te vallen van spreken op de Conferentie met “bekende fraude”. Deze sociale aanval tegen BSV, Dr. Wright, Ayre en de andere bedrijven die het BSV-netwerk gebruiken, zou een gigantisch geval van consumentenfraude kunnen zijn. Ze bedriegen mensen actief om te geloven dat het vaste protocol en de oneindige schaalbaarheid van Bitcoin SV op de een of andere manier onveilig is, terwijl het protocol en het netwerk in feite ondoordringbaar zijn voor alle aanvallen, behalve voor hun merk van social engineering.

Bitcoin SV is professioneel ontwikkeld met een patentportfolio van wereldklasse. Het wordt door onafhankelijke bedrijven gebruikt om winst na te streven en het wordt op de open markt ontgonnen door een gedecentraliseerde groep van eerlijke knopen die met elkaar concurreren. Het netwerk is vast, veilig en groeit met investeringen van kleine bedrijven en wereldwijde durfkapitalisten. De leugens van het tegendeel zijn gebaseerd op een massale lastercampagne van de BTC- en BCH-gemeenschappen die vrezen voor de wereldwijde adoptie van BSV als een instrument voor de handel en wat het zal betekenen voor hun muizenvallen. De geschiedenis zal niet vriendelijk zijn voor deze oproerkraaiers en hun netwerken die worden opgehitst door de waarschijnlijke fraude van de off-shore cryptocrpuitenbeurzen, de (meest waarschijnlijke) frauduleuze Tether stablecoin, de pomp & dump-economie die de 95% nephandelsvolumes van de hele BTC-economie ondergraaft.

Dit is een burgeroorlog. Er zullen nog steeds slachtoffers vallen, maar terwijl BTC en BCH zich richten op roddel en illegale handel, wil BSV dat de hele wereld vrijer en soevereiner wordt en meer kan samenwerken aan het wereldwijde waarheidsgehalte, zodat de ondernemers in de wereld zich kunnen bezighouden met grote bedrijven of eenvoudige nanodiensten die alleen door Bitcoin mogelijk worden gemaakt. Bitcoin is een intelligentietest, na verloop van tijd zullen slimme mensen in staat zijn om door de vervormde realiteitsmist heen te kijken die wordt gecreëerd om mensen te verwarren en dit te herkennen voor wat het is, een gecoördineerde commerciële aanval om superieure technologie te onderdrukken.

Nieuw bij Bitcoin? Bekijk CoinGeek’s Bitcoin voor beginners sectie, de ultieme gids om meer te weten te komen over Bitcoin, zoals oorspronkelijk voorzien door Satoshi Nakamoto- en blockchain.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *