Een van Bitcoin’s Bull-Scenario’s werd door Selloff ongeldig verklaard; Factoren om te overwegen

Bitcoin Een van Bitcoin’s Bull-Scenario’s werd ongeldig verklaard door Selloff; Factoren om te overwegen

Bitcoin is de afgelopen dagen in de greep geweest van een immense volatiliteit, waarbij de cryptocurrency geen duurzame trend kon vormen.

Dit heeft ertoe geleid dat investeerders zich afvragen wat er daarna voor BTC zou kunnen komen, aangezien het nog steeds gevangen is binnen de long-held trading range tussen $10.000 en $11.000.

Dat gezegd zijnde, de recentste daling die de crypto die neer van zijn $10.500 dagelijkse hoogten wordt afgehaspeld stuurde sloeg een slag aan zijn technische vooruitzichten.

Een analist merkte op dat deze laatste daling een belangrijke steun ontkrachtte die eerder een van zijn stierenscenario’s ondersteunde…

Nu dit niveau is gebroken, hebben de kopers wat ernstig werk dat voor hen wordt gesneden als zij verdere bovenkant willen katalyseren.

Bitcoin en de geaggregeerde cryptocurrencymarkt zijn de laatste tijd getuige geweest van immense turbulentie, waarbij de besluiteloze prijsactie van BTC voor enige chaos onder de altcoins zorgde.

Het is mogelijk dat het de benchmark-cryptografie op korte termijn aan een trend blijft ontbreken, aangezien het onvermogen om enige stabiliteit te vinden erop lijkt te wijzen dat het binnenkort een grote beweging in de ene of de andere richting zal maken.

Terwijl hij over deze mogelijkheid sprak, legde een handelaar uit dat hij gelooft dat de volgende stap waarschijnlijk in het voordeel van de beren is.

Hij merkt specifiek op dat een van de primaire bullish scenario’s waar hij naar keek, ontkracht werd door Bitcoin’s laatste achteruitgang. Dit is een ernstig teken dat suggereert dat er een keerzijde dreigt.

Bitcoin blijft een trend missen als beren proberen de controle over te nemen

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin marginaal verhandeld tegen de huidige prijs van $10.350. Dit is ongeveer de prijs waartegen het in de loop van de tijd heeft gehandeld, na de opleving van de dagelijkse dieptepunten van $10.200.

De afgelopen dagen hebben de beren BTC langzaam naar beneden geduwd, maar het heeft zijn kritische steungebied tussen 9.900 en 10.000 dollar nog niet getest.

Een voortgezette verdediging van dit gebied zou een bullish sign zijn. Vanwege de vaste downtrend die door zijn 11.200 dollar afwijzing wordt aangewakkerd, kan een bezoek aan dit niveau op korte termijn plaatsvinden.

Handelaar: Een van de belangrijkste “Bullish Scenarios” van BTC is ongeldig verklaard…

Een populaire cryptocentrische analist bood een grimmige kijk op Bitcoin, waarbij hij opmerkte dat de recente prijsdaling zijn dagelijkse kaars onder $10.500 duwde – wat een belangrijke steun was.

Hij zei dat deze daling erop zou kunnen wijzen dat er nog meer verliezen op komst zijn.

“BTC: Ik heb mogelijke bullish scenario’s gehad op 3 tijdsbestekken die deze week ingaan: maandelijks, wekelijks en dagelijks. Dit ontkracht de dagelijkse, ik zal nog steeds gewoon chillen en wachten op de andere twee (omdat ze belangrijker zijn), maar dat is niet per se een teken dat je wilt zien als een stier.”

Afbeelding met dank aan DonAlt. Kaart via TradingView.

Tenzij Bitcoin hogerop komt en deze steun herovert, kan er de komende dagen nog een keer een keer een keerzijde van de medaille ontstaan.

Aanbevolen afbeelding van Unsplash. Grafieken van TradingView.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *