EHR Data CoinGeek Live 2020 sponsor schijnwerpers

De gegevens van de technologiefirma EHR van de gezondheidszorg ontwikkelen een ,,enige bron van waarheid in real time” voor opioïdevoorschriften in de Verenigde Staten. Onlangs had CoinGeek de kans om met zijn Belangrijkste Wetenschapper en Adviseur Ron Austring te spreken, die onderzoekt welke EHR- Gegevens zijn, hoe het werkt, voor wie het de perfecte pasvorm is, evenals wat Austring zich op de aanstaande CoinGeek Live-conferentie verheugt.

Austring keert ook terug naar het CoinGeek-conferentiestadium voor de presentatie van “The First Healthcare Data Platform Using the Bitcoin SV Blockchain” van EHR Data op 1 oktober.

Voor degenen die niet bekend zijn met uw werk, wat doet EHR Data?

We leggen de gegevens terug waar ze horen: in de handen van de persoon. We bouwen een wereldwijde gezondheidsdatabase op die informatie ontvangt van gegevensverstrekkers en die gegevens vervolgens veilig ter beschikking stelt aan de persoon die ze in bezit heeft. Het individu is er eigenaar van.

Hoe gebruikt EHR Data Bitcoin?

Alle gegevens van de gezondheidszorg worden naar de Bitcoin SV-blokketen geschreven, die zal functioneren als een onveranderlijke, controleerbare en betrouwbare database. Als een betrouwbare database zal de Bitcoin SV-blokketen ook fungeren als een gegevensbus om gegevens die afkomstig zijn van één EHR-datacentrum te verplaatsen naar alle andere EHR-datacenters die over de hele wereld actief zijn.

Hoe ziet u het gebruik van uw EHR-gegevens?

We stellen ons voor om ons platform te gebruiken:

Onze Application Program Interface (API), die wordt gehost als een cloud-gebaseerde dienst, en zal fungeren als de enige methode dat consumenten en leveranciers van gegevens kunnen communiceren met ons systeem. Wanneer gegevens aan onze dienst worden ‘verstrekt’ door een ‘dataprovider’, heeft de leverancier recht op een vergoeding wanneer de patiënt toestemming heeft gegeven voor toegang tot en gebruik van die gegevens door een ‘dataconsument’. De patiënt blijft altijd eigenaar van zijn gegevens en heeft altijd de controle over wie er toegang heeft tot die gegevens. Onze mobiele applicaties, die klant zijn van onze API, bieden een gebruikersinterface voor zorgverleners en patiënten.

Het doel is dat patiënten direct toegang hebben tot al hun zorginformatie in de vorm van een eenvoudig te gebruiken mobiele applicatie en dat zij deze gegevens kunnen delen met andere gebruikers en entiteiten met toestemming, ten behoeve van de persoon/patiënt.

Voor wie is EHR Data perfect geschikt en waarom?

Ons platform is perfect geschikt voor mensen die gemakkelijk toegang willen hebben tot al hun medische informatie en er genoeg van hebben dat anderen de toegang tot en het profiteren van hun gegevens controleren. Het is de perfecte oplossing voor zorgverleners die mensen willen helpen om optimale gezondheidsresultaten te bereiken en tegelijkertijd de patiënt veilig en betrouwbaar te houden. Het is ook zeer geschikt voor geneesmiddelenfabrikanten, klinische onderzoekers en ambtenaren in de gezondheidszorg om toegang te krijgen tot de gegevens die ze nodig hebben om betere diensten te verlenen, genezing te vinden voor ziekten en beter om te gaan met volksgezondheidscrises.

Waar werkt het EHR Data team op dit moment aan?

We bouwen een API voor het beheer van dataproviders en dataconsumenten, een mobiele applicatie die persoonsgericht zal zijn, en die zal interfacen met de Amerikaanse adjudicatieschakelaars.

Wat is je favoriete ding aan CoinGeek conferenties?

Ik vind het leuk om te leren wat anderen in de industrie doen en hoe de BSV-technologie vandaag de dag wordt gebruikt. Het is verbazingwekkend hoe creatief elk bedrijf is in hun unieke gebruik van de technologie.

Waar kijk je naar uit in de komende CoinGeek Live Conferentie?

Ik kijk er naar uit om te leren over nieuwe use cases voor BSV, tokenisatie, de nieuwe token van TAAL, en om geïnspireerd te worden door alle grote sessies.

Wat zijn uw must-see presentaties in de driedaagse conferentie?

De TAAL-presentatie, de presentaties van Craig Wright, de presentaties van Steve Shadders, als ik me moet beperken tot drie.

Waarom heeft EHR Data besloten om CG Live te sponsoren?

CoinGeek geeft ons de unieke mogelijkheid om ideeën uit te wisselen met andere Bitcoin SV-bedrijven en -liefhebbers. Wij vertrouwen in en geloven dat de Bitcoin SV-gemeenschap de juiste basisomgeving is voor de beweging van het eigendom van patiëntgegevens.

Wat kan het publiek verwachten/kijken naar de komende EHR Data CoinGeek Live presentatie (EHR Data: Het Eerste Gezondheidszorg Data Platform met behulp van de Bitcoin SV Blockchain)?

Het publiek kan verwachten meer te weten te komen over wie we als bedrijf zijn en over de paradigmaverschuiving die zich binnen de gezondheidszorg voordoet als het gaat om het delen van gegevens. Ze kunnen ook uitkijken naar een diepere duik in de details van ons platform en onze mobiele applicatie. We zijn enthousiast over deze kans om mensen te leren hoe ze hun gezondheid kunnen verbeteren!

Als er iets is dat je wilt toevoegen, voel je vrij om te delen.

Denk aan je familie. Denk aan je geliefden. Daar denken we aan: Ons doel is om verantwoordelijke stewards te zijn van je meest persoonlijke gegevens… je gezondheidsgegevens. Met de Bitcoin SV-blokketen kunnen we ervoor zorgen dat de gezondheidsgegevens van de persoon onveranderlijk, veilig en controleerbaar zijn.

Zorg ervoor dat u CoinGeek Live op 1 oktober afstemt, zodat u de EHR Data presentatie niet mist! Als u nog niet geregistreerd bent voor CoinGeek Live of op zoek bent naar de volledige agenda, kunt u hier meer informatie vinden.

Nieuw bij Bitcoin? Bekijk CoinGeek’s Bitcoin voor beginners sectie, de ultieme gids om meer te weten te komen over Bitcoin, zoals oorspronkelijk voorzien door Satoshi Nakamoto- en blockchain.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *