Ethereum heeft nog een kritische ondersteuningszone te bereiken; Zal het 300 dollar tikken?

Altcoin Price Ethereum heeft nog een kritische ondersteuningszone te bereiken; Zal het 300 dollar tikken?

De prijsactie van Ethereum is de afgelopen dagen vrijwel identiek aan die van Bitcoin.

Dit veroorzaakte de crypto om zo laag te onderdompelen zoals $318 gisteren, op welk punt de kopers opvoerden en van sterke impulsen katalyseerden.

Dit duwde de cryptocurrency tot hoogten van $340, die is waar het één of andere weerstand vond.

ETH is nu gevangen binnen een periode van zijdelingse handel, en zijn prijs biedt weinig tekens van duidelijkheid aan investeerders aan.

Eén handelaar merkt op dat Ethereum nog één belangrijke liquiditeitsregio moet bezoeken. Dit zou erop kunnen wijzen dat het binnenkort verdere verliezen zal zien

Ethereum en de hele crypto-markt zijn de afgelopen dagen en weken in een precaire situatie terechtgekomen, waarbij kopers niet in staat waren om de controle te behouden na de afwijzing van Bitcoin voor 11.200 dollar.

De intense verkoopdruk die hier te zien is, vertraagde de opstijging en zorgde ervoor dat het naar beneden ging in de richting van $10.200, waarbij Ethereum en andere altcoins mee naar beneden werden genomen.

Net als BTC heeft ETH een opmerkelijke opleving van de recente dieptepunten weten te bewerkstelligen en handelt het nu rond het niveau waarop het de afgelopen dagen heeft gestaan.

Een analist merkt op dat hij nog een kritisch steungebied moet aanboren. Dit zou erop kunnen wijzen dat er nog meer nadelen op komst zijn voordat er een macro-bodem wordt gevormd.

Ethereum consolideert na de nachtelijke opleving

Op het moment van schrijven is Ethereum bijna 5% hoger dan de huidige prijs van $335. Dit is rond de prijs waartegen het handelde voor de recente verkoop, die het naar een dieptepunt van $318 leidde.

De cryptocurrency is hoofdzakelijk gevangen binnen een periode van zijdelingse handel voor de afgelopen dagen, met stieren die proberen om te achterhalen wat er daarna komt na de intense daling van zijn $390 hoogtepunten.

Waar het zich vervolgens ontwikkelt, is waarschijnlijk afhankelijk van Bitcoin, dat ook gevangen zit in een consolidatiefase.

Analist: ETH heeft nog steeds kritische steun te bereiken

Een analist merkte op dat het fundament van Ethereum bestaat binnen de regio van de lagere $300 en nog niet is aangeboord door de cryptocurrency.

Als zodanig kan een bezoek aan dit niveau van vitaal belang zijn voor de crypto om een duurzame bodem te vormen die de aanzet geeft tot een uptrend.

“ETH / USD. We kregen niet eens de kans om deze grote koopzone te zien voordat kopers weer eens in een agressieve en verdedigende prijsactie stappen, iets sub $320 en koopt zijn zelfverzekerd. Zou graag een hertest van $360 zien tijdens het weekend,” zei hij.

Beeld van Cactus. Grafiek via TradingView.

De komende dagen moeten inzicht geven in het al dan niet bezoeken van dit niveau op korte termijn.

Aanbevolen afbeelding van Unsplash. Grafiek van TradingView.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *