Etherische kortetermijnprijsanalyse: 25 september

Disclaimer: In het volgende artikel wordt getracht een analyse te maken van het opkomende patroon in de kortetermijnmarkt van het Ethereum en de invloed daarvan op de prijs.

Een ander duwtje in de rug heeft de prijs van Ethereum op 24 september met 9% verhoogd. Deze piek in de prijs was erin geslaagd om zijn weerstand te overtreffen bij $345,33 en te worden getaxeerd bij $353,14. Echter, de prijs corrigeerde zichzelf onmiddellijk toen het begon te tuimelen en zich nu bevindt op $344,08, net onder de weerstand.

Volgens bovenstaande grafiek is de stijging van de prijs in een stijgend kanaal ontstaan, maar is deze afgeweken van het patroon als correctie ingesteld in. De Bollinger Bands geven aan dat deze plotselinge rally ook de volatiliteit heeft doen toenemen. Terwijl de indicator suggereert dat de markt bejaard is door de huidige correctieve prijs.

Terwijl de MACD-indicator wijst op een groeiend aantal verkopers. De signaallijn heeft de MACD-lijn overgenomen en geeft ook signalen af op een dalende markt.

Het zichtbare bereik toont de Point of Control [PoC] op $342,98 omdat het een hoog verhandeld prijsniveau was in deze periode. De volgende hoge volume prijs node was op $341, die zal fungeren als een sterke ondersteuning en de prijs heeft dit niveau getest. Het voortschrijdend gemiddelde is ook onder de koersbalken verschoven, wat aangeeft dat de koersschommeling is veranderd in een opwaartse beweging, maar de beestachtigheid is in de markt gebleven.

De aankomende expiratie zal het lot van de ETH-markt bepalen, met een hoge volatiliteit zal de schommeling in de koers iets zijn waar traders op zullen wachten om te profiteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *