Flow Blockchain combineert DeFi en NFT’s aan de macht toekomstige Crypto Games

Industrie Flow Blockchain combineert DeFi en NFT’s aan de macht Next-Gen Crypto Games

Net als het internet is ook de blokketen de volgende revolutie die alle grote industrieën zal ontwrichten en het gezicht van de technologie voor altijd zal veranderen.

Maar problemen met betrekking tot schaalvergroting, hoge transactiekosten en onhandige ontwikkelaarshulpmiddelen verhinderen een versnelde mainstream adoptie. De meeste schaaloplossingen leiden de uitdagingen alleen maar terug naar de ontwikkelaars of brengen de decentralisatie zelf in gevaar.

Er is echter één innovatieve blokketen die snel, veilig en ontwikkelaarsvriendelijk is. En het is klaar om de volgende generatie van crypto games, dApps en de digitale tokens die integraal deel uitmaken van deze ecosystemen te ondersteunen.

Hoe Flow Fixes De Huidige Problemen Plagen Andere Grote Blokkades

Dapper Labs, de makers van CryptoKitties en NBA Top Shot, heeft de afgelopen twee jaar de Flow-blokketen van de grond af aan herontworpen voor modulariteit. Ze hebben ervoor gezorgd dat het project toekomstbestendig is voor de komende generaties en dat het gebruik ervan wordt bevorderd door de gebruikers- en ontwikkelaarsvriendelijkheid.

In tegenstelling tot traditionele blokkades die elk knooppunt dwingen om de volledige staat van het netwerk op te slaan en alle transacties in de keten te verwerken, waardoor de doorvoercapaciteit in het gedrang komt, maakt de multi-node-architectuur van Flow het mogelijk om tegen extreem lage kosten te presteren – en dat alles zonder dat dit ten koste gaat van de decentralisatie of de afscherming.

Zelfs Ethereum neemt scherven aan, maar dat gaat ten koste van het kernvoorstel en de pariteit met de gedeelde staat over de hele blokketen. Sharding introduceert ook potentieel aanvalsvectoren als gevolg van een vertraging die wordt toegevoegd door verschillende scherven die met elkaar in wisselwerking staan.

Extreme afhankelijkheid van de primaire blokketen vertroebelt het water alleen maar verder voor ontwikkelaars. Hoe hoger het gebruik, hoe hoger de transactiekosten. Stijgende gasvergoedingen op Ethereum hebben ertoe geleid dat gebruikers transacties vermijden om geen astronomische transactiekosten te maken. In een recent voorbeeld kostte het bijna $25 aan etherische gaskosten (lees gwei) om slechts $100 aan stabiele munten op de blokketen te sturen.

De explosie van DeFi-toepassingen en cryptomunten die op Ethereum zijn gebouwd, heeft ervoor gezorgd dat de schalingsproblemen van het platform als een pijnlijke duim uitsteken en zou de reden kunnen zijn voor de recente terugtrekking van de onderliggende activa ETH.

Flow hanteert echter een nieuwe distributieaanpak en een evenwichtig tokenontwerp dat de beste aspecten van DeFi combineert met ontwikkelaarsvriendelijke tools, een zeer schaalbare vier-knopen-architectuur en een toewijding aan compromisloze decentralisatie. Hierdoor kunnen ontwikkelaars zich richten op ervaring, en genieten gebruikers van snelheid en redelijke transactiekosten, evenals van een actief bloeiend ecosysteem.

De Flow token maakt deelname aan het platform mogelijk, waardoor gebruikers beloningen kunnen verdienen. De vraag naar crypto-munten wordt gestuurd door de activiteiten van het platform, zoals andere DeFi-munten, en laat toe om secundaire munten te slaan, zoals stablecoins, governance-munten en NFT’s. Een community token aanbod van FLOW zal een wijdverspreide distributie en decentralisatie mogelijk maken.

UFC, NBA, Warner Bros, & meer Partner met Project om Blockchain Mainstream te brengen

Flow brengt de kracht van decentrale financiën en ongeëvenaarde schaalbaarheid samen die partners als het Ultimate Fighting Championship, de National Basketball Association, Dr. Seuss, Warner Bros., en meer naar de blockchain ruimte heeft aangetrokken.

Dapper Labs is het bedrijf achter enkele van de meest succesvolle dapps op het Ethereum-netwerk en is nu klaar om de Flow-blokketen te lanceren voor ontwikkelaars om op zichzelf te bouwen en te innoveren.

Hun team van leidinggevenden, ontwikkelaars en ingenieurs brengt tientallen jaren ervaring samen, zoals die van Hasbro, Glu, ESPN, NFL, NHL, Microsoft Research, Baidu, American Express en talloze anderen.

Maar afgezien van de uitstekende referenties en het track record van het leveren van enkele van de meest populaire producten, wat deze grote merknamen enthousiast maakt is Flow’s vermogen om secundaire tokens zoals NFT’s uit te geven.

NFT’s, zijn niet-fungibele lopers. Deze munten zijn niet uitwisselbaar en zijn typisch in-game digitale middelen voor gebruikers om te verzamelen. Het kunnen echter ook community tokens zijn en meer. Wat deze NFT’s echt waardevol maakt, is dat ze eigendom, schaarste, duurzaamheid en authenticiteit garanderen. NFT’s bieden gebruikers ook de mogelijkheid om het goed op elk gewenst moment door te verkopen of zelfs door te geven aan hun nabestaanden als ze dat willen.

Typische in-game DLC of inhoud is alleen gelicentieerd aan gebruikers in de meeste games en is niet verhandelbaar buiten het ecosysteem. Flow stelt grote bedrijven in staat om zeldzame, unieke, verzamelbare cryptomunten of in-game middelen te creëren die zeer gewild kunnen worden of als ruggengraat kunnen dienen voor gamecommunity’s.

Uit gegevens blijkt dat gebruikers de neiging hebben om 10 tot 100 keer meer uit te geven aan NFT’s dan aan traditionele in-game activa, vanwege de flexibiliteit. De toegevoegde verkooppenetratie zal meer bedrijven verleiden om het platform te creëren en uit te bouwen, waardoor de vraag naar de Flow crypto token verder zal toenemen, zowel direct door het gebruik ervan als indirect door middel van ecosysteem bootstrapping.

Dapper Labs creëerde Flow met composietmogelijkheden die centraal staan in de ervaring, zodat ontwikkelaars gemakkelijk nieuwe, innovatieve, next-gen dApps, games en meer kunnen maken die klaar zijn voor de mainstream industrie. Deze composability zou wel eens de ontbrekende sleutel kunnen zijn tot het ontsluiten van de wijdverbreide invoering van de blokketentechnologie door grote merken samen te brengen op een zeer schaalbare, blokketen van de toekomst.

Voor meer informatie over Flow kunt u de website of het Discord kanaal van het project bezoeken. U kunt ook meer informatie vinden op Coinlist.

Disclaimer: De hier gepresenteerde informatie vormt geen beleggingsadvies of beleggingsaanbod. De verklaringen, standpunten en meningen in dit artikel zijn uitsluitend die van de auteur/het bedrijf en vertegenwoordigen niet die van de Bitcoinist. Wij raden onze lezers ten zeerste aan om DYOR te raadplegen alvorens te investeren in eender welk cryptocurrency, blockchain project of ICO, in het bijzonder diegene die winst garanderen. Bovendien garandeert of impliceert Bitcoinist niet dat de gepubliceerde cryptocurrency’s of projecten legaal zijn op een specifieke locatie van de lezer. Het is de verantwoordelijkheid van de lezer om de wetten met betrekking tot cryptocurrency’s en ICO’s in zijn of haar land te kennen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *