Harmony Reveals Roadmap voor Cross-Exchange en Cross-Chain Pools

Harmony (ONE) onthulde het stappenplan om ketenoverschrijdende compatibiliteit te ontwikkelen en tegelijkertijd vertrouwenloze bruggen te bouwen en gebruikers een bredere toegang tot DeFi te bieden.

Op donderdag 24 september kondigde het gedecentraliseerde blokketenplatform Harmony de routekaart aan voor zijn initiatieven op het gebied van uitwisseling en ketenoverstijgende activiteiten. Het platform heeft als doel een vertrouwenloze brug te slaan tussen decentralisatie en schaalbaarheid.

Het platform kondigde aan dat het vertrouwensloze bruggen zal bouwen voor Bitcoin, Ethereum en Binance-ketens, waardoor gebruikers een bredere toegang krijgen tot decentrale financiering (DeFi).

@harmonyprotocol roadmap op cross-chain uniswap & cross-exchange arbitrage inbedden van lichte klanten van btc/eth/bsc in onze nodes? markt maken voor activa op tientallen beurzen – w/ data, orders, bot on en cross chain? https://t.co/KE8izyva6W werk in uitvoering, wilde uw feedback👇 – stephen tse (@stse) 24 september 2020

Harmonie heeft altijd een hoge verwerkingscapaciteit beloofd die gepaard gaat met een lage latentie en lage tarieven. Het platform lanceerde zijn Open Staking-functie in mei 2020 en heeft tot nu toe meer dan 53% van zijn inheemse ONE-munten in de wacht gesleept. Bovendien, het merkt ook op dat hun protocollen en momenteel onderbenut. Het verklaart ook dat het gebruik van sharding geeft hen de flexibiliteit van horizontale uitbreidbaarheid. Vergelijken op de latentie ten opzichte van andere marktspelers, zei Harmony:

“De meest betekenisvolle eigenschap voor onze gebruikers is de snelle finaliteit. De 5-seconden finaliteit van Harmony heeft een duidelijk voordeel ten opzichte van Ethereum’s 6-minuten, Ethereum 2’s 12-minuten en Polkadot’s 60-seconden benchmarks”.

Na het succes in het ontwikkelen van meerdere bruggen van en naar Ethereum en Binance Smart Chain te hebben geproefd, zullen ze de komende weken ook “cross-chain Uniswap V2 en Chainlink oracle op Harmony Mainnet” lanceren.

Harmony zei dat het zich in de nabije toekomst vooral zal richten op het ontwikkelen van een ketenoverschrijdende pool met vertrouwenloze bruggen. Het merkt op dat als decentrale financiën (DeFi) is begonnen met het oppakken van nu is het tijd om te duwen bredere goedkeuring door het krijgen van protocollen bij elkaar en het schalen van hun innovaties. Veel ketens zijn onlangs begonnen met het aanbieden van de belofte van interoperabiliteit van digitale middelen en contacten.

“Onze aanpak van de eenwording is het inbedden van de lichte klanten van meerdere ketens in onze bestaande validatoren”, aldus Harmony. De ketenoverschrijdende architectuur van Harmony zorgt voor een vertrouwenloos ecosysteem dat bestaat uit alle toestemmingloze netwerken. Harmony heeft een hefboomwerking op andere platformen, omdat het merendeel van de ketenoverschrijdende componenten al in productie zijn.

Harmony Cross-Exchange Pools met Fiat Gateways

Open financiering speelt een grotere rol in de wereldwijde financiële wereld. Grote organisaties en overheden zijn ook begonnen met het werken aan een open financiële infrastructuur om tegemoet te komen aan toekomstige eisen. De komende maanden zal Harmony werken aan een product dat geschikt is voor miljoenen gebruikers.

Harmony zal werken aan de ontwikkeling van liquiditeitspools voor Harmony-activa (ONE) en voor USD-stabiele munten op fiatbeurzen. De Harmony-blokketen zal ook andere diensten leveren, zoals efficiënte kredietlijnen, schatkistbeheer, enz. voor grensoverschrijdende activiteiten. In eerste instantie zal Harmony zich vooral richten op Zuidoost-Azië en de Amerikaanse markt.

Voor de ontwikkeling van een wisselpool op de keten was een uiteenlopende financiële infrastructuur nodig. Harmonie opgemerkt: “Zulke liquiditeitspools veralgemenen geautomatiseerde marketmakers (AMM) naar elke handelsbot die op de keten loopt als een slim contract. Wij geloven dat deze innovatie de laatste grens is van het breken van crypto in fiatgateways, dus in grensoverschrijdende financieringen”.

Harmony zegt dat haar producten een van de belangrijkste problemen oplossen, namelijk de liquiditeit. Zo helpt het bij het dichten van eventuele prijsverschillen en arbitrage voor duizenden cryptoactiva op verschillende beurzen.

De komende maanden zal Harmony zich ook richten op gedecentraliseerde bestuursstructuren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *