Het begin van de Koude Oorlog tussen de Cryptokringen

In het kort:

De fout die de totale waarde in de decentrale financiën (DeFi) verkeerd rapporteerde, is door DeFi Pulse verholpen.

Mick Mulvaney, die ooit de waarnemend stafchef van het Amerikaanse Witte Huis bleef, treedt toe tot de Kamer van Koophandel.

Stablecoin lanceert een nieuwe munt die meer kan functioneren als een spaarrekening.

De afgelopen maanden zijn de crypto-projecten voortdurend bezig met het opzetten van fondsen en het investeren in de industrie, in het bijzonder in decentrale financiering (DeFi), waardoor de protocollen van DeFi snel toenemen.

Als gevolg van de Covid-19-pandemie hebben cryptokringen een golf van investeerders gezien die hun investeringen van alle kanten hebben laten stromen, wat de crypto-lobbyistengroepen dit jaar op de been heeft gehouden. Gisteren kondigde Blockchain Association ook aan dat het met succes leden van Kraken, 0x en Stellar als haar bestuursleden heeft geïntroduceerd die de Association zullen voorzien van DeFi ervaring en regelgevende infrastructuur. Op dezelfde manier heeft Mick Mulvaney, die ook als stafchef in het Witte Huis is gebleven, zich aangesloten bij de Kamer van Digitale Handel in een poging om het Congres te navigeren, omdat hij een enorme ervaring heeft als wetgever.

Ook Visa, Six Digital Exchange (SDX) en Goldman Sachs zijn toegetreden tot de vereniging in de hoedanigheid van respectievelijk leden van het Uitvoerend Comité.

Aan de andere kant stelt Bradley Keoun, die verslaggever is bij CoinDesk, dat Panxora momenteel bezig is met het opzetten van fondsen ten bedrage van 50 miljoen dollar voor de ontwikkeling van een nieuw DeFi-protocol. Aangezien Panxora is gehuisvest op de Kaaimaneilanden, zal het blijkbaar penningen kopen van de gecentraliseerde cryptocrpuitwisselingen in plaats van gedecentraliseerde uitwisselingen.

Op dinsdag 22 september heeft DeFi zijn twitteraccount gebruikt om het grote publiek te informeren dat de bug in het systeem die een verkeerde rapportage van de totale waarde van de huidige DeFi-protocollen veroorzaakte, en die lange tijd onopgemerkt was gebleven, naar behoren is geïdentificeerd en dus is opgelost. Eerder werd meegedeeld dat de totale DeFi-protocolwaarde tot 18 september ongeveer 9,1 miljard dollar is, maar dat was niet en was verkeerd rapporteren veroorzaakt als gevolg van de bug, zei de ambtenaar van DeFi Pulse. Echter, aangezien de bug nu is opgelost, de vertegenwoordiger verder geïnformeerd dat de totale waarde van het DeFi-protocol tot 18 september boven US$ 13,2 miljard was.

Een andere mijlpaal is bereikt in de crypto-industrie waarin het bedrijf Origin met succes een stabiele munt heeft geïntroduceerd die als spaarrekening kan fungeren. De stablecoin heeft de naam “Origin Dollars” of “OUSD” gekregen. Origin meldde ook dat de eigenaren/gebruikers van de munt in staat zullen zijn om rente te verdienen aan verschillende DeFi gebaseerde projecten zonder dat er een inzet nodig is. De populaire munten op de Ethereum-blokketen, waaronder USDT, DAI en USDC, kunnen worden uitgegeven aan de app van Origin om OUSD te verwerven. OUSD kan ook worden gekocht via Uniswap.

Jeff Wilser heeft de huidige staat van de cryptocrisis aangeduid als “koude oorlog”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *