Huobi Global Launches Handel in HUSD Stablecoin

De in Singapore gevestigde cryptocurrency exchange, Huobi Global, kondigde deze vrijdag aan dat het de handel in HUSD, een USD-gesteunde stablecoin, heeft gelanceerd om aan de handelsvraag naar zijn gebruikers te voldoen.

In het bijzonder, Huobi kondigde aan dat om 11:00 Singapore tijd deze vrijdag, 25 september 2020, de beurs de spotmarkt op twee handelsparen heeft gelanceerd: VET/HUSD en BTM/HUSD.

Het meest diverse publiek tot op heden bij FMLS 2020 – Waar Financiën innovatie ontmoet

HUSD is een stablecoin uitgegeven door Stable Universal en is 1:1 gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. De munt werd gelanceerd in juli 2019. Sindsdien hebben een aantal toepassingen in de cryptocurrencyhandel, digitale betalingen en DeFi de stablecoin ondersteund.

Derivatenhandel Spikes op Huobi

Huobi heeft haar aanbod actief uitgebreid over het hele scala aan platformen. Zoals Finance Magnates meldde, lanceerde Huobi Futures de handel in Bitcoin-opties, die op 1 september om 10.00 uur UTC live ging.

Meer bepaald bieden ‘callopties’ de koper van de opties het recht om de onderliggende waarde te kopen tegen een bepaalde prijs op een bepaalde datum, terwijl ‘putopties’ de koper het recht geven om te verkopen tegen een bepaalde prijs en op een bepaalde datum.

Voorgestelde artikelen Hoe nieuwe klanten te werven met behulp van Content MarketingGo naar artikel >>

Tijdens deze tijd, Ciara Sun, ondervoorzitter van Global Business bij Huobi Group, benadrukte in een bedrijfsverklaring dat Huobi ook een schommeling in derivatenhandelsvolume over de hele linie had gezien temidden van COVID-19.

“In het algemeen is de groei van het handelsvolume van crypto-derivaten nu groter dan die van de spotmarkt,” zei Huobi eind augustus.

Handelsaanbieders Richt zich op het vastleggen van verhoogde handelsactiviteit

In een steeds competitievere handelsomgeving, die een echte boost heeft gekregen te midden van de coronaviruspandemie, hebben meer makelaars en handelsaanbieders hun handelsaanbod snel uitgebreid.

Zoals we al eerder analyseerden, bleken multi-asset trading providers het beste te profiteren van de toegenomen handelsactiviteit te midden van de toegenomen volatiliteit.

Niet alleen dit, maar de handel aanbieders proberen steeds meer de duizendjarige markt te veroveren door het lanceren van commissievrije handel in aandelen en andere activa, alsmede het verstrekken van opties om kleinere investeringen te doen, zoals fractionele aandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *