HUSD Stablecoin debuteert op Huobi Global

Huobi Global, een in Singapore gevestigde firma voor de uitwisseling van digitale activa, heeft de handel in HUSD Stablecoin aangekondigd. De lancering werd aangekondigd in de vroege uren van vandaag, en de digitale activabeurs zei dat de HUSD een lid van de stablecoin-familie is, die wordt gesteund door de Amerikaanse dollar.

Bovendien heeft Huobi Global gezegd dat de HUSD-startmunt op de spotmarkt zou worden verhandeld tegen beroepsonderwijs en -opleiding en BTM. De stablecoin werd voor het eerst gecreëerd in juli 2019 onder de naam Stable Universal en werd 1:1 aan de Amerikaanse dollar gekoppeld. Sinds de oprichting van de stablecoin hebben veel digitale activa deze gebruikt voor verschillende diensten, variërend van handel tot betalingen en zelfs in DeFi-toepassingen.

HUSD-startmunt te koppelen met VET en BTM

Naast de lancering van de handel in de HUSD-startmunt, heeft Huobi grote golven gemaakt in de crypto-markt, omdat het heeft gewerkt aan de uitbreiding van zijn dienstverlening in de hele markt.

Via het Futures-platform lanceerde de crypto-activa-uitrusting de handel in Bitcoin-opties, die op 1 september werd gelanceerd. De nieuwe opties maken gebruik van twee verschillende opties om haar diensten uit te voeren. De call-opties stellen handelaren in staat om activa te kopen tegen een bepaalde prijs wanneer ze dat willen, terwijl de put-optie de koper het recht geeft om te verkopen wanneer hij dat wil en tegen elke prijs.

De concurrentie nam toe tijdens de periode van de coronaviruspandemie.

De vice-voorzitter van de beurs zei dat het platform getuige was van een stijging van de handel in derivaten tijdens de periode van de pandemie van het coronavirus. Eind augustus zei Huobi Global dat de handelaars nu in crypto-derivaten handelen, waardoor de spotmarkt achterblijft.

Door de toenemende concurrentie op de markten hebben de meeste hoogwaardige handelsplatformen hun diensten uitgebreid. De handelsplatformen proberen klanten het hof te maken voor hun platformen door de lancering van commissievrije handel in digitale activa. Huobi zal ernaar streven om met de lancering van de HUSD-stabiliteitsbeurs één over andere crypto’s heen te krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *