LINK en UNI Token Rebounce met enorme marge-top crypto ook stijging

DeFi-munten zwellen op binnen de uren

Na de constante duik in de crypto en DeFi ruimte, de afgelopen uren bekeken een zucht van opluchting binnen de crypto ruimte. Onder de top gainers zijn de meest populaire ooit Chainlink en Uniswap tokens. UNI teken dat de crypto ruimte met Strom had geleid was drastisch gedaald van bijna $9 tot minder dan $3.

Chainlink was ook onder de $10 gedoken na het bereiken van de ATH rond $19. Ook gleed het van de 5e positie naar de 8e positie en had ook kunnen worden afgeweken van de top 10 klassering. De lopers vertoonden echter een teken van een correctie.

Momenteel, wordt Chainlink geprijst bij $9.86 met een aanwinst van 17.84 percenten en Uniswap penning wordt geprijst bij $5.35 met een aanwinst van 11.16 percenten. De andere penningen die massaal zijn gesprongen zijn SNX, YAM v1, BAND, en nog veel meer.

Layer two Scaling op de kaarten voor SNX, UNI en LINK Token

Met de enorme zwelling van de DeFi-ruimte is een van de grootste problemen de hoge gaskosten. Ethereum werkt echter aan de uitrol van ETH 2.0, maar de lanceringsdatum is nog steeds verborgen achter de wolken. DeFi projecteert dan ook met spoed naar Layer 2 oplossingen te midden van de ETH-smoorsprong.

Lark Davis, een Bitcoin-analist zei dat SNX en UNI in de komende dagen schaaloplossingen voor laag twee zouden implementeren. Dit zou de DeFi-markt op de grotere hoogte duwen met de verminderde gasprijs die de behoefte van het uur is.

In de komende maanden zullen #defi #crypto OGs zoals Synthetix $snx en Uniswap $uni laag twee schalingsoplossingen implementeren. Dit zal het spel voor defi veranderen door de prijzen drastisch te verlagen en zal de brandstof voor de volgende grote duwtjes hoger in de markt zijn. pic.twitter.com/iqx4yLsHVb – Lark Davis (@TheCryptoLark) 24 september 2020.

Daarom wordt in de DeFi-ruimte een massale opleving gezien, omdat de lagere tarieven een massale adoptie zouden aantrekken. En met de massale adoptie, de DeFi-ruimte zou mogelijkerwijs schommeling naar de maan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *