Nieuw-Zeeland Dasset exchange kondigt ondersteuning aan voor Bitcoin SV

Dasset heeft aangekondigd dat het in Nieuw-Zeeland gevestigde digitale activa uitwisselt met Bitcoin SV (BSV) en een fiat on-ramp en uitwisseling biedt voor Bitcoin-gebruikers.

De in Auckland gevestigde beurs zei dat het met onmiddellijke ingang BSV droeg en BSV/NZD en BSV/BTC-handelsparen via zijn uitwisselingsplatform aanbood.

Het nieuws komt op een moment dat de adoptie van BSV over de hele wereld snel toeneemt, met name in het tech savvy Australië en Nieuw-Zeeland. Zowel voor het nut van snelle, goedkope internationale betalingen, als als een protocol voor het ontwikkelen van apps die worden aangedreven door microtransacties en een enorme schaalcapaciteit, zal de beslissing om BSV op te nemen in de lijst worden toegejuicht door liefhebbers van digitale valuta in de gebieden van Dasset.

Jimmy Nguyen, Founding President van Bitcoin Association, zei dat het fiat op Dasset BSV zou openen voor meer gebruikers in Nieuw-Zeeland en Australië.

“Een belangrijk element om ervoor te zorgen dat het groeiverhaal van Bitcoin SV over de hele wereld doorgaat, is dat het proces van het aan boord nemen van nieuwe gebruikers een snel en eenvoudig proces wordt. Met de introductie van een nieuwe fiat on-ramp om BSV te kopen en te verkopen bij Dasset, werd dat proces net makkelijker voor mensen in heel Nieuw-Zeeland en Australië, die nu een andere gerenommeerde, wettelijk geregistreerde dienstverlener hebben om te gebruiken als een onboarding optie in het Bitcoin SV ecosysteem”.

Stephen Macaskill, CEO van Dasset, zei dat de vermelding van BSV zijn gebruikers de kans zou geven om BSV te ontdekken en te beslissen hoe ze Bitcoin het best kunnen gebruiken in hun digitale toekomst.

“Cryptocurrency is altijd al een ideeënstrijd geweest. We hebben onlangs Bitcoin SV op een rijtje gezet om klanten de kans te geven te ontdekken, en uiteindelijk te beslissen, welke cryptocomponenten het best hun digitale toekomst kunnen dienen”.

Door de introductie van ondersteuning voor BSV wordt Dasset de nieuwste wereldwijde beurs die zich richt op BSV, in een tijd waarin meer beurzen en platforms over de hele wereld Bitcoin BSV ondersteunen. Zuid-Korea’s Bitribe biedt nu BSV aan in de totale handelssectie met BSV/USDT en BSV/BTC-handelsparen, terwijl de Canadese online makelaarskantoor Netcoins BSV aan zijn platform heeft toegevoegd, en drie Australische handelsplatformen fiat valuta onramps voor BSV hebben toegevoegd. De drie werden vergezeld door de Britse Bitcoin.co.uk, die ook fiat-ondersteuning voor BSV toevoegde.

Nieuw bij Bitcoin? Bekijk CoinGeek’s Bitcoin voor beginners sectie, de ultieme gids om meer te weten te komen over Bitcoin, zoals oorspronkelijk voorzien door Satoshi Nakamoto- en blockchain.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *