Rimpeling (XRP) op de laatste mijl in de wereldwijde betalingen voor het volledige bedrag onmiddellijk te ontvangen

Ripple heeft een land voor land primer uitgegeven op Domestic Payment Systems “The Last-Mile Playbook to Global Payments” dat is ingesteld om het onbetrouwbare wereldwijde betalingsproces te transformeren.

Onmiddellijk verplaatsen van de waarde van geld over de hele wereld kan schoppen start micro-en macro-economie tegen de minuut. Dit leidt op zijn beurt tot een verhoogde productie. Onmiddellijke bevrediging zorgt voor de ontvangen prikkels bij dienstverleners, waardoor de levering van efficiënte diensten snel en met een hoge kwaliteit kan plaatsvinden.

Wanneer de blokketentechnologie die een oplossing biedt voor het stroomlijnen van het gehele betalingssysteem wordt gekoppeld aan een efficiënt betalingsverwerkingssysteem, geeft Ripple aan dat uitstekende last mile-oplossingen mogelijk zijn.

In hun last mile solution hebben ze Mexico, Thailand en Nigeria opgenomen. De kracht van de blockchain-technologie maakt zo de weg vrij voor naadloze en onmiddellijke wereldwijde betalingen. Op die manier worden nieuwe inkomstenstromen voor financiële instellingen geopend.

Sydney Ifergan, de crypto-expert tweeted: “Er gaat niets boven de efficiëntie van een systeem dat een end-to-end betalingsproces mogelijk maakt. Ripple (XRP) richt zich juist daarop.”

Ripple-oplossingen voor grensoverschrijdende betalingen zorgen voor een realtime-afwikkeling, wat zorgt voor volledige transparantie. Het belangrijkste is dat ze volledige zekerheid bieden dat het volledige bedrag met absolute zekerheid wordt ontvangen.

Ripplecapaciteiten zijn zeer cruciaal voor een rechte en grondige verwerking van grensoverschrijdende transacties. Er zijn hardnekkige complexiteiten in het huidige betalingsecosysteem en Ripple vindt daar zijn kans.

Rimpeling (XRP) Omgaan met de beleidsinfrastructuur

Volgens Ripple verwijst “last mile” in globale betalingen naar de verplaatsing van waarde van een financiële instelling naar de eindbestemming van de levering, de eindontvanger. Dit laatste deel van het traject van de betaling wordt geplaagd door inconsistenties, die deels te wijten zijn aan het verschillende beleid en de verschillende infrastructuur, van land tot land.

Ripple wijst erop dat in verschillende opkomende economieën een meerderheid van de wereldbevolking onbekommerd blijft en dat het belangrijk is om alternatieve betalingswijzen te vinden. In dergelijke situaties zegt men dat de laatste kilometerpoging extra tijd kost als het gaat om de afwikkeling en de kosten.

Het aansluiten van binnenlandse netwerken met beleidsverschillen is een andere belemmering bij de uitvoering van de laatste kilometerbetalingen. Om de grensoverschrijdende interoperabiliteit tussen de spelers in de sector en het lokale betalingsnetwerk tot stand te brengen, vindt Ripple het belangrijk om de traagheid in het proces van de wereldwijde betalingen op te lossen.

Het verschil en de ongelijkheid in het beleid wordt beschouwd als een belemmerende factor die een snelle overdracht tot de laatste mijl verhindert. Ripple herstelt de verbetering van de basisinfrastructuur en stelt dat de prestaties altijd beperkt zullen zijn als dit niet wordt opgelost. Onmiddellijke geldoverdracht wordt vertraagd door belemmeringen in de regelgeving en het beleid.

Advertentie

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *