The CoinGeek Pulse: Episode 14

Deze week gaat het om de CoinGeek Live Conferentie. Het Bitcoin-evenement van het jaar is eindelijk aangebroken, met de actie die vanaf 30 september van start gaat.

Het driedaagse evenement wordt live gestreamd vanuit het Manhattan Center in New York en de Kennington Studios in Londen en brengt 88 van ’s werelds meest gerespecteerde sprekers, ontwikkelaars en Bitcoin-ondernemers aan tafel. Het evenement is gratis bij te wonen met registratie en is specifiek gericht op degenen die meer willen weten over Bitcoin BSV, inclusief hoe het protocol wordt gebruikt om de wereld te veranderen in een aantal specifieke industrieën en toepassingen.

Deelnemers kunnen ook deelnemen aan een augmented reality ervaring, voor een volledige onderdompeling in een virtuele conferentie – het op één na beste om er persoonlijk bij te zijn. Er is ook de mogelijkheid om te stemmen op de winnaars van de 3e Bitcoin SV Hackathon, die zal worden gepresenteerd op het evenement.

Calvin Ayre, oprichter van de Ayre Group, zei dat het komende Bitcoin-evenement alle kanalen zal aanboren.

“Ik wil erop wijzen dat de CG-conferentie een conferentie is die in beweging is en zich ontwikkelt en ik zie een toekomst waarin we kleinere of mobiele multi-channel conferenties zullen hebben en dan grotere die gespecialiseerde kanalen zullen hebben. Dit zou wel eens de laatste kunnen zijn van de grote conferenties die alles met elkaar vermengd hebben… toepassingen voor de consument, bedrijfsoplossingen, infrastructuur, financiën, dat alles, een soort van gemengd.

Het virtuele evenement vindt plaats van 30 september tot 2 oktober. Bekijk hier de agenda.

Ondertussen heeft de CIA een nieuwe onderzoekseenheid aangekondigd, die zich zal buigen over de blokkettechnologie. Het nieuwe R&D-team, dat de naam CIA Labs draagt, zal “CIA-functionarissen samenbrengen met de privésector en de academische wereld om wetenschaps- en technologieoplossingen te onderzoeken en te ontwikkelen ter ondersteuning van de missie van de CIA”.

Er wordt gedacht dat de afdeling zal kijken naar de rol die blockchain zou kunnen spelen bij het ontwikkelen van de volgende generatie nationale veiligheidsinstrumenten, evenals het verkennen van innovatie in andere technologieën.

Ten slotte hebben de banktoezichthouders in de VS officieel toegestaan dat banken beginnen met het aanhouden van stablecoin-reserves, om de levering van stablecoin-diensten aan hun klanten te vergemakkelijken. Door deze maatregel kunnen de banken de digitale valutasector beter van dienst zijn en kunnen zij nu hun eigen reserves aan digitale activa aanhouden.

Nieuw bij Bitcoin? Bekijk CoinGeek’s Bitcoin voor beginners sectie, de ultieme gids om meer te weten te komen over Bitcoin, zoals oorspronkelijk voorzien door Satoshi Nakamoto- en blockchain.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *