Walvissen dragen $319 miljoen over in Bitcoin, Ethereum en XRP als de markt zich herstelt.

Enkele van de grootste crypto portemonnees ter wereld, die in handen zijn van onbekende entiteiten die bekend staan als walvissen, dragen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP over terwijl de markt tekenen van herstel vertoont.

Handelaren op de beurs Binance lijken onder andere betrokken te zijn bij meerdere hoogwaardige Bitcoin-transacties die gisteren plaatsvonden.

Portemonnees op de populaire beurs stuurde twee identieke 3.500 BTC-transacties, elk ter waarde van bijna 36 miljoen dollar, naar twee afzonderlijke onbekende portemonnees, volgens de crypto-monitor Whale Alert. Een derde transactie heeft 3.405 BTC, die meer dan 35 miljoen dollar waard is, naar een andere anonieme portemonnee gestuurd.

Hier volgt een blik op de grootste BTC walvistransacties van de afgelopen dag, met drie extra transacties waarbij Binance plaatsvond.

Als het gaat om Ethereum, ontving de beurs ook 32.371 ETH, nu ter waarde van 10,5 miljoen dollar uit een portemonnee met onbekende herkomst. Bovendien werd 197.436 ETH met een waarde van 63,0 miljoen dollar overgedragen tussen twee portemonnees die niet werden geïdentificeerd.

In de tussentijd lijkt de betalingsstart Ripple betrokken te zijn bij tal van grote XRP-transacties. Walvissentrackers houden vooral twee Ripple-gerelateerde transacties in de gaten – één daarvan heeft 50.886.987 XRP, ter waarde van 11,4 miljoen dollar, overgemaakt van een onbekende portemonnee naar een bekende Ripple-portemonnee. Een andere heeft 29.341.273 XRP met een waarde van $6,7 miljoen van een onbekende portemonnee naar Ripple verplaatst. Ripple bezit nu meer dan de helft van het totale aanbod van XRP.

Ten tijde van de pers staat Bitcoin op $10.693, een stijging van 3,65 procent in de afgelopen 24 uur. Ethereum handelt in $345, een stijging van 6,24 procent in de afgelopen 24 uur, en XRP is $0,2322, een stijging van 3,74 procent in de afgelopen 24 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *